AnaMaria Prodan – rochie cu portretul sotului

Am promis ca voi comenta aparitia Ana Mariei Prodan, care a starnit numeroase controverse. Here we go!
Aceasta este fotografia:

Ana Maria Prodan
Cum sa va explic….?!

Mie imi place mult de Ana Maria Prodan! O urmaresc cu foarte mare placere, atunci cand nimeresc reality show-ul ei. Este un om simplu, desi are foarte multi bani, nu are aere de vedeta, este prietenoasa, este calda si il iubeste pe Reghecampf.

AnaMaria Prodan – stil, alegeri vestimentare si rochie cu portretul sotului

Acum – lasand la o parte faptul ca mie chiar imi place de ea –  ideea e in felul urmator… rochia, in sinea ei, duce foarte mult în zona de kitch. Nici pictura nu pare prea reusita, desi e posibil sa arate mult mai bine in realitate.Tot jocul de subintelesuri al acestei rochii sta in persoana care o poarta.

Faptul ca o poarta Ana Maria Prodan, cea care il divinizeaza si il idolatrizeaza pe acest barbat, sotul ei – si are si de ce – cumva face ca acea pictura sa nu ma mire deloc. Ganditi-va asa: Ce-i pasa ei? Credeti ca ii pasa? Este genul de om care stie cum sa faca intreaga lume sa-si intoarca privirea la ea. Uite ca a facut-o si acum.

Pentru ea, aceasta rochie este o declaratie de toate felurile: a stilului ei excentric, a nepasarii fata de „ce o sa zica lumea” si a curajului ca „toata lumea o sa comenteze”, a nebuniei si a libertatii, a dragostei.

Voi reusiti sa faceti atatea declaratii cu o singura rochie? Ea da.

Imi place culoarea rochiei, imi place croiala, imi place cum ii vine aceasta rochie, se vede ca a fost conceputa exact pentru ea. Pictura… ar fi fost romantica si ar fi dar dovada de nostalgie daca domnul nu ar fi fost cu ea de brat, ci peste mari si tari. In cazul prezentei lui la respectiva Gala, pictura este doar modul lor de-a spune „less is not more, and more is not, ever, enough – we rule around here”.

Cumva, este ca in poveste cu hainele cele noi ale imparatului, doar ca acolo lipseau si toata lumea se prefacea ca sunt, iar aici pictura este si toti s-au prefacut ca n-o vad. Sau.. „Are cineva de gand sa vorbeasca despre elefantul mare si roz din aceasta camera” Chiar si Reghecampf pare putin intimidat…

Fashion is fun, but crazy! Don’t forget that love is crazier!

Yours,
Mariana Romanica

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza