Body, 30 de variante pentru toate stilurile

Odată cu venirea anotimpului rece, majoritatea femeilor aleg să poarte un body. Pe bună dreptate, pentru că el oferă o multitudine de avantaje. Este şi la modă în acest an – fiind disponibil nu doar în varianta clasică de lenjerie intimă, ci pe post de bluză: la vedere.

În funcţie de stilul, gusturile şi personalitatea ta, poţi acum să-ţi alegi tipul de body preferat. Există în toate formele şi din toate tipurile de materiale posibile. Varietatea este un atu, mai ales pentru că şi body-ul are utilităţi diferite.

Câte tipuri de BODY există? Nu putem număra pe degete, dar am făcut o listă cu 30 de modele mai jos!

Body sexy

Poate fi purtat pe sub hainele de zi cu zi, dar nu ţine neapărat de cald. Mai degrabă îţi va oferi o atitudine de milioane. Ideal pe sub o rochie de seară sau salopetă, body-ul sexy este un must have pentru puterile lui afrodisiace. Pe cele de mai jos le găseşti aici.

body

Body bumbac, lenjerie intimă

Invizibil, comfortabil şi călduros. Poate cel mai iubit body dintre toate, tocmai pentru utilitatea lui. După cum vezi mai jos există toate variantele de bretele, mâneci şi decolteu. Indiferent de cât de mult coboară temperaturile, vei avea de unde alege. Modelul cu decolteu în V aici, cel gri aici, negru maiou aici, alb tip helancă aici,  cel tanga cu mânecă lungă aici.

body

Body modelator

Perfect mai ales dacă iubeşti să porţi rochie şi simţi nevoia să îţi modelezi formele sau pur şi simplu să eviţi liniile inestetice ale lenjeriei intime pe sub haine mulate. Există nenumărate  culori şi modele, atât cu cupe cât şi fără. Vei gasi cu siguranţă cea mai potrivită opţiune pentru outfit-ul tău. Pe cele de mai jos le găseşti aici.

body

Body bluză

Varianta de tip bluza este o opţiune bună dacă vrei să porţi sutien şi preferi să nu suprapui multe straturi de haine. O piesă destul de versatilă, care asigură în primul rând decenţa dar şi confortul termic pentru anotimpul rece, în care strategiile stilistice contra frigului sunt cele mai importante. Uite aici modelele de mai jos: cel elegant petrecut aici, cel cu dungi aici, cel cu imprimeu aici, modelul sport cu glugă aici, cel de tip cămaşă aici.

body

Body de seara

Negru, sexy dar nu indecent, poate fi purtat atât cu pantaloni cât şi cu fustă, are detalii din dantelă şi semitransparenţe aşezate strategic. Este o opţiune bună pentru petrecerile de la munte, dar şi pentru serile foarte răcoroase, în care vrei să fii elegantă fără să-ţi fie frig. Modelele de mai jos sunt disponibile aici.

body

Body Fashion

Modelele mai sofisticate, cu o croială aparte sau culoare deosebită – iubite de fashioniste şi foarte generoase din punct de vedere stilistic. Evident, o varietate de stiluri: de la cele care pot fi purtate la club, la cele casual şi office. Pe cele de mai jos le găseşti aici.

body

Tu porţi body? Ai deja în garderobă sau intenţionai să-ţi cumperi? Spune-mi care este varianta ta preferată dintre cele de mai sus şi cum l-ai purta. Preferi ceva la vedere, sau variantele invizibile?

GET MORE STYLE

Dacă ţi-a plăcut acest articol, stay tuned! Urmăreşte pagina noastră de Facebook şi contul de Instagram pentru cele mai noi update-uri despre modă, stil, tendinţe şi inspiraţie zilnică! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV, tutorial de stil şi episoadele despre modă.

Nu uita că îţi poţi programa o sesiune stilistică (sau toate) chiar acum:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă,
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)

Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Yours,
Mariana Romanică

 

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza