Garderoba capsula. 13 piese, 70 de tinute

Ideea de garderobă capsulă este reală şi aplicabilă, iar promisiunea din titlu – adevarată. Chiar se pot construi peste 70 de ţinute cu doar 13 piese. Mai jos o să afli cum.

Pentru ca o astfel de formulă de garderobă capsulă să funcţioneze, trebuie să îndeplinească cele trei condiţii de bază:
1. Să fie coordonată cromatic
Culorile hainelor ar trebui să facă parte din aceiaşi paletă cromatică – în mod ideal este şi paleta de culori care ţi se potrivesc, conform nuanţei pielii, a părului şi a ochilor (detalii aici).

2. Să conţină croieli complementare
Hainele din garderoba capsulă trebuie să aibe croiala ideală pentru forma corpului tău – cu alte cuvinte să fie formată doar din piese care îţi avantajează formele şi care arată bine împreună în ţinute (detalii aici).

3. Să contureze clar stilul tău
Din cele 13 piese vestimentare şi ţinutele compuse din ele, ar trebui să se remarce identitatea ta stilistică. Aceste haine nu trebuie doar să îţi placă, ci trebuie să te simţi bine în ele şi să simţi că te reprezintă. În plus, se vor potrivi şi cu stilul tău de viaţă, se vor integra foarte bine în nevoile stilistice pe care le ridică programul şi activităţile tale (mai multe detalii aici).

Ce ar putea conţine o garderobă capsulă?

În cei 10 ani de când sunt Consultant de Imagine, am conturat foarte bine garderoba capsula ideală – din toate experienţele de shopping, analiza a zeci de garderobe şi sute de ţinute compuse.

Mai jos poţi observa un exemplu de garderobă capsulă care s-ar putea găsi în oricare şifonier – foarte chic, din care poţi obţine atât ţinute casual, dar şi business sau mai sexy.

Analizeaza fotografia şi observă cum toate piesele pot fi folosite cu succes împreună

garderoba capsula

Iată doar un exemplu de ţinute pe care le poţi obţine cu topul peplum, abordând stiluri şi obţinând ţinute complet diferite:

Garderoba Capsula
Ce nu trebuie să lipsească din garderoba capsulă?
– cu siguranţă, n-ar trebui să lipsească hainele în croiurile tale favorite, cele în care te simţi cel mai bine

Care sunt piesele cele mai importante din garderoba capsulă?
– piesele pentru partea de jos (bottoms) şi piesele de pus pe deasupra. Cu alte cuvinte, piesele de bază

Ce face ca garderoba capsulă să fie atat de versatilă?
– versatilitatea într-o garderobă este dată în primul rând de cromatica hainelor, apoi de apartenenţa lor la acelaşi sezon (primăvară-vară sau toamnă-iarnă) şi nu în ultimul rând, o linie comună  din punct de vedere stilistic.

Sunt convinsa că ai mult mai mult de 13 piese în garderobă, cu toţii avem! Dar nu este vorba despre asta, ci despre faptul că poţi avea o bază perfectă în jurul căreia să construieşti, dacă îţi creezi o garderobă capsulă.

Aud mereu femei care spun că au dulapul plin şi totuşi nu au cu ce să se îmbrace. Iată că pot fi sufieciente cele 13 piese dintr-o garderobă capsulă corect construită ca să acoperi stilistic orice tip de eveniment.

Garderoba Capsula

E destul de greu să-ţi construieşti  singură garderoba capsulă într-o manieră creativă, fără să simţi că renunţi la elementele care îţi plac. Dacă nu-ţi cunoşti tipologia cromatică şi forma corpului – va fi cu atât mai greu. Apoi, dacă simţi că nu ai un stil vestimentar definit, o să ţi se pară şi mai grea selecţia.

Tocmai de aceea am lansat eu o linie vestimentară dedicată, care se numeşte chiar Garderoba Capsulă® şi care conţine aceste 13 piese indispensabile (available începând cu Februarie 2021) care compun o garderobă de bază perfectă: trei perechi de pantaloni, trei fuste, trei topuri, două rochii, un sacou, un cardigan.

Piesele sunt împărţite pe trei direcţii stilistice pe care poţi să le porţi ca atare (un stil predominant), sau pe care le poţi îmbină între ele. Când oricare două sau trei piese vestimentare ai alege pentru o ţinută, ele se potrivesc perfect, dispar pur şi simplu dispar bataile de cap. Timpul interminabil de probat variante de ţinute se transformă în doar 5 minute pentru fiecare dimineaţă.

Iată câteva opţiuni din ediţia Party Edit care conţine o selecţie exclusivă pentru evenimente speciale.

garderoba capsula

Toate piesele din linia Garderoba Capsulă® sunt disponibile aici.

Dacă o să calculezi cât ai investit în haine care nu se potrivesc cu nimic, sau te gândeşti la timpul pe care îl pierzi în magazine căutând ceva care să se asorteze, îţi dai seama imediat că garderoba capsulă e cea mai bună soluţie. Eficientă şi practică, te ajută să fii mulţumită de opţiunile nelimitate pe care le ai. Eşti apoi încântată, zilnic, şi de cum arăţi.

Pot doar să te invit să incerci colecţia şi să te convingi de rezultate, bucurându-te de experienţa Garderoba Capsulă® în intimitatea showroom-ului nostru.

Cu drag,
Mariana

Sursa foto

pinterest.com/www.google.com
GarderobaCapsula.ro

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza