Vara în oraş: ţinutele comode şi feminine nu mai sunt un mit

Vara în oraş reprezintă o provocare stilistică zilnică! Pentru femeile care îşi doresc să se îmbrace în continuare la fel de feminin în ciuda temperaturilor ridicate, acum există o soluţie.

Ea se numeşte Garderoba Capsulă şi este primul brand de haine românesc dedicat acestui concept de modă căruia îi poartă numele.

vara în oraş

Ideea este cea a 13 piese de bază, din care poţi obţine peste 70 de ţinute. Astfel, colecţia conţine o serie de topuri, bluze, cămăşi, fuste, pantaloni, rochii, veste, cardigane şi sacouri în multiple variaţiuni de culoare şi croi, pe care să le poţi mixa în orice configuraţie de 13 piese doreşti, pentru a obţine o variantă 100% personalizată a unei garderobe capsulă.

Pentru vară, propunerea include materiale confortabile şi uşoare, cum este batistul de mătase, sau compoziţiile uşoare ce conţin viscoză, rayon şi bumbac.

Rochia cu nod – vedeta incontestabilă a verii

Te vei îndrăgosti de rochia cu nod, care are cel mai bun croi pe care îl vei încerca vrodată – îţi pune silueta în valoare fiind în acelaşi timp feminină, sexy, chic, lejeră şi confortabilă.

vara în oraş

vara în oraş

Pare prea frumos ca să fie adevărat, însă această rochie chiar există şi deja face viaţa frumoasă zecilor de femei care au comandat-o, pentru că este deja disponibilă aici în mai multe variante de culoare şi imprimeu. în plus, arată bine purtată atât cu saboţi, sandale şi încălţâmnite elegantă, dar şi cu pantofi sport.

vara în oraş
Calitatea cea mai apreciata a hainelor preferate este versatilitatea, pe lângă faptul că arătăm şi ne simţim bine în ele. Cu cât sunt mai versatile, cu atât putem să le purtăm mai des, în ţinute din cele mai variate.

Pantalonii culotte – vara în oraş

Astfel, una dintre piesele vedetă ale colecţiei este chiar perechea de pantaloni culotte. Dintr-un material care nu se şifonează, acest pantalon este deosebit de chic – tocmai pentru că este varianta 2021 a loo-ului prin excelenţă feminin. Ar putea să fie fusta, dar este cu mult mai comod.

vara în oraş

vara în oraş

Cănd te simţi bine, asta se observă în atitudinea ta şi în starea de spirit generală, care se îmbunătăţeşte. Hainele simple, dar cu potenţial de impact, îţi oferă posibilitatea de a le transforma în funcţie de accesoriile cu care le porţi şi restul pieselor cu care le asortezi. Aceşti pantaloni culotte sunt candidatul perfect pentru orice tip de ţinută, fie că vrei să fii casual sau super feminină.

vara în oraş

Ei au buzunare şi o lungime 3/4 care arată bine atât cu încălţăminte cu toc, dar şi cu pantofi sport, loafers sau oxford. Chiar şi varianta cu talpă înaltă va fi o variantă optimă. Disponibili de la XS la XL, în două variante de culoare, pot devani piesa centrală din garderoba ta şi îi găseşti aici.

vara în oraş

Negru. Cum rămâne cu el vara?

Dacă iubeşti să porţi negru şi nu te poţi despărţi de el nici vara, Garderoba Capsulă va deveni cea mai bună prietenă a ta. Cu toate piesele disponibile şi pe negru, o să vezi cât de uşor este să-ţi găseşti ţinute usor de purtat vara – dar pe care le poţi integra apoi şi în celelalte sezoane.

Tot ce trebuie să faci este să alegi mai degrabă o fustă şi să accesorizezi ţinuta, pentru a deveni ofertantă vizual. Dacă te distrezi din când în când cu look-uri dramatice, atunci vei adora pălăria şi sandalele animal print din exemplul de mai jos.

vara în oraş
vara în oraş

Există ceva mai purtabil decât negrul? Cu siguranţă nu, tocmai de aceea colecţia de bază Garderoba Capsulă numără printre cele 13 piese şi o fusta conică neagră. Din jerse superior cu efect de compresie, fusta conică este ideală în atât de multe ipostaze şi ocazii încât nu mai are nevoie de nici o prezentare. Pe ea o găsiţi aici, iar topul drapat din outfit-ul de mai sus şi vesta cu voal sunt şi ele disponibile pe o mare varietate de culori (9 la număr) şi variante.

Iată şi care ar putea fi următorul tău look de festival, dacă vrei să transformi ţinuta de oraş într-una de party.

vara în oraş

Imprimeurile, vara în oraş

Sunt atât de multe femei care poartă imprimeuri şi haine colorate doar vara, încât nu-i de mirare că există şi câte o variantă cu print pentru toate piesele de bază din Garderoba Capsulă. Fustele, pantalonii şi sacoul din colecţie, care ar putea compune un deux, troix sau chiar quatre pieces au primit toate un upgrade floral pentru sezonul cald.

Vesele şi feminine, imprimeurile florale sunt întotdeauna prima alegere atunci când vrei să îţi împrospătezi garderoba dintr-un singur foc.

vara în oraş

Mai poartă cineva sacouri vara, poate te vei întreba? Ei bine, după toată perioada în care am lucrat de acasă şi am purtat o variantă mai mult sau ma puţin elevată a pijamalelor, cred că toate suntem nerăbdătoare să iesim în oraş aranjate – iar acest tip de ţinută, în special, este definiţia nostalgică a feminităţii clasice.

vara în oraş

vara în oraş

Totalmente chic pentru o zi plină în oraş, fusta cloş cu buzunare şi sacoul cu imprimeu floral sunt două dintre piesele pe care le poţi purta uşor atât în varianta “de birou” cu încălţăminte cu toc, dar vor arăta cool şi super relaxat inclusiv cu încălţăminte sport. Mai ales dacă îţi iei încălţălmintea cu tine, acest gen de loo te poate salva dacă vrei să bifezi mai multe activităţi cu dress code diferit într-o singură zi!

Fusta cloş bleumarin este şi ea disponibilă pe mărimi de la 34 la 44 şi o găseşti aici, iar sacoul are şi el mai multe opţiuni de imprimeu/culoare şi mărimi de la XS la XL şi se găseşte aici.

Garderoba Capsulă

Toate piesele Garderoba Capsulă pot fi comandate online dar pot fi şi probate la showroom. Tot aici îţi poţi configura o variantă personalizată de garderobă capsulă din 13 piese, cu nuanţele care ţi se potrivesc şî croiurile care îţi flatează cel mai frumos corpul. Hainele se realizează doar la comandă, tocmai de aceea sunt posibile o serie de ajustări care să personalizeze lungimile sau diferite detalii de croi – astfel încât să îţi vină perfect.

Acest concept a luat naştere ca o completare a consultanţei de imagine pe care o ofer de peste 10 ani şi vine ca o continuare naturală a expertizei mele, oferind o soluţie propriu-zisă tuturor femeilor care vor să investească inteligent în haine, nu doar să aibă un şifonier plin. Pe acestă temă mai găseşti informaţii aici.

Cum ţi se pare ideea? Dar ţinutele? Te-ar ajuta un astfel de concept, ţi-ar plăcea să ai o astfel de garderobă?
Dacă dă, vino la showroom să o descoperi şi să vezi cum putem pune în aplicare conceptul pentru tine!

www.GarderobaCapsula.ro

Cu drag,
Mariana Romanică

fotografii realizate de Ioana Bică pentru Garderoba Capsulă
model Georgiana Mihailă

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza