Bijuteriile TRIA ALFA, o colecţie fără sfârşit

Iubesc brandul românesc de bijuterii Tria Alfa încă de la începuturile carierei mele, când am căutat pentru prima dată accesorii pe care să le pot recomanda clientelor mele. Evident că m-am îndrăgostit irevocabil.

Colecţiile de bijuterii sunt splendide, piesele au un raport calitate-preţ foarte bun, dar şi un atu de neegalat: sunt personalizabile. Îţi poţi alege culoarea pietrelor şi metalul cu care doreşti să fie placată bijuteria. Practic, ar putea să nu existe două bijuterii la fel.

Şi pentru că stilul se clădeşte din detalii, vreau să ai la îndemână această resursă preţioasă. Cercei, inele, coliere, brăţări, broşe, accesorii de păr şi butoni de cămaşă.

TRIA ALFA, o colecţie fără sfârşit

Îţi voi arăta selecţia mea din fiecare categorie, bijuteriile pe care le-aş purta sau care îmi plac în mod deosebit:

Cercei
Top trei modele de cercei Tria Alfa pe care i-aş comanda chiar azi

Poate cea mai complexă categorie, unde am făcut selecţia la final şi pentru care am decis că voi alege doar piese care nu se regăsesc în seturi cu alte produse de mai jos. Există şi cercei pe care îi poţi purta ziua, mai mici, însă majoritatea sunt supradimensionaţi. În funcţie de dress code-ul pe care îl abordezi, poţi încerca şi o pereche de cercei statement.

Inele
Trei preferate ale unei iubitoare de inele statement supradimensionate

Genul de bijuterii pentru care faci o fascinaţie aparte, pe care le porţi apoi în fiecare zi, cu orice, şi în jurul cărora începi să-ţi construieşti colecţii întregi de piese asortate. Eu mă regăsesc şi deja îmi creez wish list-ul pentru toate sărbătorile şi aniversările din următorii doi ani.

Broşe
Un accesoriu pe care mereu ma bucur să îl aduc la lumină

Recunosc că mi-a fost greu să aleg doar trei, dar le-am ales pe cele pe care le-aş purta mâine, dacă ar fi în sertarul meu cu bijuterii. Îmi place faptul că majoritatea pieselor se regăsesc la set, fiind disponibile şi în variantă de cercei asortaţi, de exemplu, pentru acelea dintre noi care adoră stilul clasic.
Favorita mea? Capul de felină.

Coliere
Linia fină dintre un dress code şi un altul

Aceste trei coliere au ieşit în evidenţă în mode deosebit. Cele cu perle aduc în prim-plan o piesă clasică, reinterpretată pentru femeia chic, dar în acelaşi timp modernă şi cool. Cel cu cristale este deosebit de sexy, ar putea fi încadrat în colecţia de bijuterii obligatorie.

Brăţări
Când vrei să ai câte două din fiecare

Dintre toate bijuteriile, brăţări port cel mai puţin. Am renunţat la ele odată ce s-a născut primul copil, dar au rămas ca o iubire secretă, la care mă întorc din când în când. De cele mai multe ori îmi place să le asortez, de accea se întâmplă frecvent să am câte două brăţări la fel în colecţia mea. Sunt o modalitate simplă de a purta bijuterii în timpul zilei, de a oferi ţinutei strălucire, fără să fie neapărat evidentă, aşa cum sunt colierele sau cerceii.

Accesorii de păr
Ceva puţin mai sofisticat decât agrafele

A trebuit să aleg dintr-o varietate de diademe şi coroane, însă aceşti piepteni mi s-au părut de departe cele mai purtabile şi versatile piese. Sunt accesorii cu valoare de piesă de rezistenţă, care transformă coafura într-o bijuterie în sine.

Butoni
Personalitatea unei ţinute business

(Doar) trei perechi de butoni, dintre care o pereche de butoni unisex. Ce-mi place este că fiecare reprezintă un stil total diferit şi dau un aer specific fiecărei ţinute, completând personalitatea purtătoarei.


Atelierul Tria Alfa este de 18 ani artizanul bijuteriilor, a creat nenumărate piese de colecţie dar a îmbrăţişat încă de la început ideea de unicitate şi libertate de expresie a creativităţii. Puteţi descoperi toate piesele de mai sus dar şi multe altele pe site-ul lor, aici.

GET MORE STYLE

Dacă ţi-a plăcut acest articol, intră în comunitate! Urmăreşte pagina noastră de Facebook şi contul de Instagram pentru cele mai noi update-uri despre modă, stil, tendinţe şi inspiraţie zilnică! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV, tutorial de stil şi episoadele despre modă.

Nu uita că îţi poţi programa o sesiune stilistică (sau toate) chiar acum:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă,
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)

Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Yours,
Mariana Romanică

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

1 Comentariu

  • Roxana Negut 11/07/2018 4:34 PM

    Superbe bijuterii! Si imi plac foarte mult accesoriile de par si colierele! Prevad in curand o sesiune de shopping la Tria Alfa, cadouri perfecte pentru sarbatori.

Comenteaza