Garderoba Capsulă: 13 piese, 70 de ţinute la Antena Stars

Am vorbit la Star Matinal despre Garderoba Capsulă: 13 piese, 70 de ţinute – acest concept pe care l-am dezvoltat pe baza ADN-ului Stilistic în cei peste 7 ani de experienţă ca şi Consultant de Imagine.

În material exemplific cum funcţionează principiul de bază al garderobei capsulă, ce conţine aceasta şi care sunt secretele pe care se bazează cele peste 70 de ţinute pe care le putem obţine. Link-ul cu înregistrarea video este disponibil aici.

CE ÎNSEAMNĂ GARDEROBA CAPSULĂ?

Este o selecţie de piese vestimentare care se potrivesc foarte bine între ele: fuste, pantaloni, rochie, bluze, sacou şi/sau cardigan.

Principiul pe care se bazează garderoba capsulă este acela al îmbinărilor nelimitate – oricare două sau trei piese am alege, acestea se potrivesc între ele şi crează o ţinută care ne avantajează.

În plus, garderoba capsulă trebuie să conţină piese care să poată fi purtate la cât mai multe ocazii, asigurându-ne astfel minimum necesar indiferent de situaţie. Versatilitatea este cel mai mare atu al unei astfel de garderobe.

Hainele, pentru a putea funcţiona sub formula garderobei capsulă, trebuie să ni se potrivească din punct de vedere al stilului vestimentar, al formei corpului şi să aparţină paletei de culori conform nuanţei tenului, a părului şi a ochilor.

GET your CAPSULE WARDROBE

Pentru a obţine Garderoba Capsulă, este ideal să parcurgi următorii paşi:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă,
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)

Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, intră în comunitate! Urmăreşte pagina noastră de Facebook şi contul de Instagram pentru cele mai noi update-uri despre modă, stil, tendinţe şi inspiraţie zilnică! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV, tutorial de stil şi episoadele despre modă.

Yours,
Mariana Romanică

 

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza