Am lansat Garderoba Capsulă® – 13 piese, 70 ţinute

Utilizez de aproape 10 ani conceptul de garderoba capsulă în sesiunie de consultanţă. La încurajările clientelor mele, acum l-am transformat în realitate şi se lansează oficial astăzi, 10 Martie.

Pentru că în contextul actual nu putem sărbători offline, lansarea colecţiei se desfăşoară exclusiv online, prin cele 7 ambasatoare ale brand-ului şi pe platformele sociale dedicate acestuia.

Garderoba Capsulă ® este gândită și construită de mine cu grijă pentru fiecare detaliu. Realizată din 80% materiale naturale, am avut în minte toate nemulțumirile legate de vestimentația disponibilă în magazine, în urma miilor de ore de consultanță oferite. Este promisiunea mea că vestimentația inteligentă poate să devină realitate. Că îţi va ușura viața, cel puțin în materie de alegeri vestimentare. Hainele sunt multifuncţionale şi unele dintre ele chiar au două sau mai multe variante de a fi purtate.

Cum pot deveni 13 piese mai mult de 70 de ţinute?

garderoba capsulă

Conceptul pe care îl propun eu se bazează pe expertiza consultanţei de imagine. Am pus tot know how-ul meu în slujba acestei idei, pentru a o face să funcţioneze perfect.

Hainele au croiuri alese strategic, astfel încât să se potrivească tuturor formelor corpului. Au culori care corespund tipologiilor şi paletelor cromatice în funcţie de trăsăturile clientei. În plus, există trei direcţii stilistice care transformă cele 13 piese într-un izvor infinit de inspiraţie şi de posibilităţi.

Știu că pare magie, dar e știință!

Este vorba despre metoda ADN-ului Stilistic pe care am creat-o ca reper în Consultanţă de Imagine şi modul în care îmi educ clientele să ţină cont în primul rând de ele şi ceea ce li se potriveşte, atunci când se raportează la propria definire stilistică.

Practic, hainele au stilul, cromatica şi croiul coordonate la nivel de colecţie, pentru toate cele 13 piese, cu formule predefinite care funcţionează în oricare combinaţie de câte două sau trei piese, rezultând peste 70 de opţiuni.

The Fine, The Chic, The Sexy

garderoba capsulă
Colecţia compusă din 13 piese individuale conţine opţiuni cromatice multipe pentru fiecare piesă în parte, cu focus pe culori de bază, neutre sau convertibile – care oferă o versatilitate excepţională hainelor.

Disponibile pe măsuri de la la 32 la 46, elementele care compun Garderoba Capsulă ® sunt menite să ofere soluţii eficiente în vestimentaţia de zi cu zi a tuturor femeilor care apreciază şi iubesc moda, dar îşi doresc în acelaşi timp să abordeze o strategie minimală în ceea ce priveşte consumerismul.

Pentru că este împărţită în trei direcţii stilistice, se creează contextul favorabil pentru a realiza un upgrade de look şi de dress code unor piese basic, dar conferă în acelaşi timp personalitate şi esenţă elementelor altădată sobre, prin asocierea croiurilor cool şi relaxate.

The Fine – inspirată de Diana Cosmin şi Fine Society, se referă la desăvârşirea eleganţei feminine
The Chic – pune în discuţie feminitatea confortabilă şi urbană
The Sexy – redefineşte conceptul de sexy prin asumarea feminităţii la nivel de atitudine

Este imposibil să nu te regăsești măcar într-unul dintre stiluri! Mai multe nu divulg aici, căci nu vreau să îți răpesc bucuria descoperirii!

Ambasatoarele colecţiei Garderoba Capsulă ®

Femei extraordinare cu stiluri, tipologii şi înfăţişări diferite. Ele întruchipează imaginea iubitoarei de modă conştientă şi de frumos, care preţuieşte calitatea, simplitatea versatilă şi eficienţa stilistică.

garderoba capsulă

(De la stânga la dreaptă, de sus în jos)


Diana Cosmin
, creatorul meu preferat de conţinut, cea care m-a inspirat şi m-a susţinut în acest proces cu mult mai mult decât o incurajare. Este muza (până acum neoficială) a colecţiei. Ea folosea deja acest principiu şi m-a susţinut în transformarea lui în ceva palpabil încă de la început.

Adina Mănăilă, cea care întâi mi-a fost clientă şi apoi a devenit prietenă, reper al normalităţii şi asumării. Mamă de băieţi, un profesionist desăvârşit, un talent de geniu şi un simţ al umorului de care devi dependent.

Cătălina Dănilă, o forţă pe care o simţi din prima clipă. Radiantă şi răvăşitoare, te fascinează cu frumuseţea ei şi apoi te câştigă iremediabil după prima propoziţie. O femeie “to look up to”.

Marinela Neacşu, delicateţea întruchipată. Tot ceea ce spun cărţile de etichetă că ar trebui să fie o doamnă, ea defineşte exemplar. Are acea discreţie distinsă pe care toată lumea şi-o doreşte. Este singurul gen de femeie care poate să dea clasă unei perechi de sandale cu puf.

Andreea Leţă, exuberanţa creativă şi artistul sensibil. De profesie stilist, îşi pune măestria în valoare lună de lună în paginile celei mai de succes reviste din România. Cea prin care moda se întoarce la esenţă, trezind în cel care o poartă setea de cunoaştere şi sens.

Andra Iliaş, sarea şi piperul acestei campanii de lansare. Excepţia de la regula că poţi citi cartea după copertă. Cea care te dezarmează prin naturaleţea cu care îşi manifestă şi zvâcul şi gentileţea în acelaşi timp.

Eu, care m-am dedicat trup şi suflet acestui proiect. L-am creat întâi în gând, acum aproape 10 ani, la Milano, în timpul cursurilor de specializare pentru meseria pe care o practic de atunci.

Urmăreşte-ne live

Povestea stilistică pusă în scenă pentru fiecare dintre cele 7 ambasatoare în parte, se va desfăşura de astăzi  timp de trei săptămâni pe platformele online dedicate. Prin această încercare îndrăzneaţă, ne dorim să traducem universul interior al femeii care astăzi consumă  modă conştient.

Te invit să ne urmăreşti astăzi, 10 Martie, LIVE din showroom, de la ora 13:00, pe pagina mea de Instagram. Voi dezvălui întreaga colecţie şi secretele de stil pentru care o vei iubi!

Hainele sunt disponibile şi în showroom, pentru sesiune privată de prezentare, doar în baza unei programări prealabile.

Descoperă întreaga colecţie de 13 piese din care poţi realiza peste 70 de ţinute aici şi urmăreşte-ne în continuare pe Instagram şi Facebook.

Cu drag,
Mariana

P.S. mai multe despre conceptul clasic de garderoba capsulă şi funcţionalitatea lui am mai scris aici şi aici.
De asemenea, dacă te interesează mai multe detalii pe subiectul structura garderobei, îţi recomand seria de articole dedicate aceastei teme, aici

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza