Plan în 3 paşi pentru Garderoba Capsulă de toamnă

Ideea de Garderoba Capsulă de toamnă fascinează orice femeie. Ea pleacă de la un concept care îţi permite să creezi peste 70 de ţinute, folosind doar 13 piese vestimentare. Pare un paradis stilistic şi chiar se poate transforma cu uşurinţă în realitate, dacă ţii cont de elementele esenţiale.

N-am numărat câte astfel de garderobe am creat în cei peste 6 ani de când sunt Consultant de Imagine, însă am implementat conceptul acesta pentru fiecare clientă a mea. În timp, am dezvoltat un plan în 3 paşi care te aduce în punctul zero, stilistic vorbind: să ai şi să porţi Garderoba Capsulă. Îţi oferă în primul rând claritate în toate aspectele ce ţin de relaţia ta cu hainele, iar asta contribuie la o viziune nouă şi îmbunătăţită asupra imaginii proprii.


Inspirată de interesul foarte ridicat pentru acest subiect, odată cu venirea toamnei, îţi explic mai jos, pe îndelete, în ce constă planul meu şi cum te poţi bucura şi tu de el!

Plan în 3 paşi pentru Garderoba Capsulă de toamnă

Planul este foarte flexibil, se personalizează în funcţie de nevoiele tale stilistice pe termen scurt, mediu şi lung, include micro steps la fiecare etapă şi se poate implementa atât într-un timp foarte scurt (5-6 zile), cât şi într-o perioadă de timp mai lungă.

Fiecare pas principal conţine trei micro steps. Iata care sunt aceştia:

Pasul 1 – Ai un ADN Stilistic despre care trebuie să ştii tot

Culorile potrivite ţie
Este vorba de o paletă specifică de nuanţe care ţi se potrivesc în funcţie de culoarea şi subtonul pielii tale, de culoarea părului şi nuanţa ochilor tăi. Există un mod anume prin care ea se determină, care constă într-o analiză cromatică în faţa oglinzii (are loc în studioul de stil) şi în urma căreia se obţine tipologia din care faci parte – există 16, paleta propriu-zisă de culori care ţi se potrivesc şi modul de asortare al acestor culori, caracteristic trăsăturilor tale. Vei şti să identifici aceste culori în magazine, să asortezi hainele între ele şi să jonglezi cu peste 35 de nuanţe în garderoba capsulă şi vestimentaţia de zi cu zi.

Forma corpului tău
Ea nu are legătură cu kilogramele, ci cu tipologia ta somatică, structura osoasă, şi modul în care este dispusă masa musculară. De acestea depinde întreaga schemă de croieli care ţi se potrivesc pentru topuri, pantaloni, fuste, rochii şi sacouri, determină tipul de imprimeuri şi bijuterii care ţi se potrivesc şi o mulţime de alte detalii stilistice importante. Pasul în care îţi descoperi forma corpului şi înţelegi cum şi de ce să porţi anumite piese, este unul dintre cei mai importanţi din tot procesul.

Stilul tău vestimentar
Caracterizat de personalitatea ta, modul de viaţă, gusturile personale şi jobul pe care îl ai. Un mix de elemente care definesc alegerile tale vestimentare zi de şi pe care îl vom defini, integra şi reprezenta 100% autentic, în funcţie de nevoile din viaţa ta personală şi profesională pe termen scurt, mediu şi lung. Sesiunea stilistică despre stil vestimentar durează în jur de 3 ore şi include un chestionar amplu despre toate aspectele relaţiei tale cu îmbrăcămintea şi tot ceea ce se raportează la stil.

Pasul 2 – De la teorie la practică, construim prima ta versiune a Garderobei Capuslă

Detox-ul garderobei actuale
Este o analiză completă a hainelor, accesoriilor şi bijuteriilor pe care deja le ai. Verificăm dacă ele se potrivesc ADN-ului tău Stilistic şi dacă funcţionează pentru stilul şi imaginea pe care ne-am propus să o construim. Analizăm fiecare piesă în funcţie de culoare, croiala şi stil, după care:
– păstrăm ce ţi se potriveşte
– adaptăm anumite piese importante pentru tine
– separam hainele care au nevoie de modificări
– eliminăm hainele care nu ţi se potrivesc
– realizăm o listă cu piesele ce trebuiesc înlocuite şi cele care lipsesc

Sesiunea de cumpărături
O întâlnire de Personal Shopping în care vei afla cum să faci cumpărături inteligent:
– care este metoda ideală de a analiza rapid oferta din magazine, ca să nu pierzi timp căutând
– ce haine să iei la cabină, cum să-ţi dai seama dacă ţi se potrivesc, îţi plac şi se integrează în garderoba ta
– elementele de care trebuie să ţii cont pentru decizia de cumpărare
– cum eficientizezi bugetul de shopping în funcţie de lista de cumpărături

Portofoliu tău de ţinute

O întâlnire în care punem împreună toate sesiunile stilistice anterioare. Pentru că vei avea destule haine noi, dar şi toate hainele deja existente în garderobă, Cu ele trebuie să obţii din ele ţinute superbe, care să te inspire zi de zi şi să-ţi dea o stare excelentă.
Practic, vom implementa Garderoba Capsulă şi vom crea cele peste 70 de ţinute promise de acest concept. Este vorba despre ţinute complete, cu toate hainele, accesoriile şi bijuteriile care le compun. Le fotografiem pe fiecare în parte şi astfel se crează portofoliul tău de ţinute, pe care îl poţi folosi atât zi de zi pentru inspiraţie, dar şi la următoarele sesiuni de shopping, când vrei să completezi garderoba şi ai nevoie să-ţi aduci aminte anumite detalii specifice.

Pasul 3 – The extra step, pentru un look impecabil în orice situaţie

Look-ul tău de zi cu zi este compus atât din vestimentaţie, cât şi din aspectul general al elementelor de beauty: machiajul şi coafura. Aşadar, poţi să faci un extra step în direcţia asta, prin:

Curs de automachiaj
Un curs complet 1 la 1, 100% personalizat, în care vei învăţa cum să-ţi realizezi un machiaj de zi şi de seară corect, rapid şi eficient.
Afli ce produse de make-up ţi se potrivesc, cum să le foloseşti şi care sunt ustensilele de care ai nevoie. Ne vom raporta la forma feţei tale şi particularităţile existente, vom analiza forma ochilor şi astfel vei deprinde tipul de machiaj potrivit ţie. La final vei şti exact ce trebuie să conţină trusa ta de machiaj – de la minimul necesar, până la micile detalii. Curusl include un set de 13 pensule din păr natural.

Curs de self hairstyling
Coafura ta este unul dintre primele elemente pe care oamenii le văd atunci când te întâlnesc.

La cursul de self hairstyling înveţi să realizezi cel puţin 3 coafuri care ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei şi a tipului tău de păr. Coafurile sunt simplu de realizat cu ustensilele clasice de coafat pentru acasă şi anumite accesorii specifice. Este o întâlnire 1 la 1 în care vom realiza coafurile cap-coadă. Cursul include un set complet de accesorii pentru coafat.

Stilizarea sprâncenelor
Ştiai că sprâncenele perfecte nu trebuie să fie “gemene”, ci “surori”? Important este că poţi obtine o privire luminoasă şi expresivă, care să-ţi înfrumuseţeze chipul şi să-ţi dea un look fresh, doar prin stilizarea corectă a sprâncenelor. Poţi opta doar pentru stilizare prin definirea formei, sau pentru definirea formei şi vopsirea sprâncenelor prin tehnica Henna Spa, care are un subtil efect de tatuaj temporar.

Aceştia sunt cei 3 paşi ideai pentru a obţine nu doar Garderoba Capsulă de toamnă perfectă, ci o imagine bine definită, cu fiecare aspect în parte pus la punct.

Mai joi ai toate detaliile pentru a te înscrie chiar acum în acest plan de accelerare stilistică.

Urmează planul în 3 paşi pentru o Garderoba Capsulă de Toamnă

Cât costă?
Majoritatea serviciilor au diferite variante de preţ, în funcţie de complexitatea informaţiilor pe care doreşti să le obţii sau durata lor. În funcţie de paşii pentru care optezi, vei primi detaliile complete.

Cum plăteşti?
Poţi achita contravaloarea serviciilor cash, cu cardul (online sau la sediu), sau prin transfer bancar.
Există multiple variante de plată, în funcţie de ceea ce este confortabil pentru tine:
plata integrală, pentru care beneficiezi de 10% discount
plata integrală către noi, dar în rate pentru tine – disponibilă cu programul de plată în rate oferit de MasterCard
plata în 3 rate (avans, după efectuarea a jumătate din sesiunile stilistice şi înainte de ultima sesiune)

Cum te înscrii?
Trebuie doar să completeazi formularul de mai jos cu datele tale şi te-ai înscris automat în program.
Noi te vom contacta pentru a stabili toate detaliile şi pentru a începe cât mai repede sesiunile de stil pentru care ai optat.
Te aştept cu drag la ceea ce va fi cea mai palpitantă aventură stilistică a vieţii tale!

Yours,
Mariana Romanică

sursa foto:
marianaromanica.ro
pinterest.com
decoist.com

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza