Surprize vestimentare: haine maternity

Perioada sarcinii este o provocare stilistică pentru majoritatea femeilor, iar eu nu fac excepţie. De cele mai multe ori căutăm haine maternity chiar şi online, din lipsă de opţiuni – însă toate poveştile pe care le-am auzit până acum despre asta relatau o încercare eşuată.

Experienţa meseriei de Consultant de Imagine m-a ajutat enorm să îmi construiesc un stil vestimentar maternity care să mă reprezinte, iar faptul că mi-am înţeles nevoile stilistice şi am reuşit să le aplic este un succes pe care am ales să-l împart cu toată lumea. Îmi doresc să fie duplicat.

Totuşi, consider că este mai uşor în primele luni de sarcină, când ai un baby bump care încă încape în haine normale – nu e nevoie neapărat să îţi cumperi ceva nou sau special pentru sarcină.

Ce te faci însă când hainele normale nu mai sunt o soluţie, când deja au trecut 5 – 6 luni şi acele haine maternity nu mai sunt doar o opţiune, ci o necesitate?

Răspunsul meu: începi să cauţi.

Eu asta am făcut – şi nu m-am oprit la magazinele din centrele comerciale. Acolo, deşi există câteva opţiuni, sunt mult prea puţine. Aşadar, căutările mele s-au extins în online şi au avut rezultate excepţionale.

Surprize vestimentare – haine maternity online

Am descoperit un site care, pe lângă haine de damă şi bărbăteşti, accesorii şi încălţăminte, are şi haine maternity. O categorie specială chiar – am fost pur şi simplu uimită de varietatea pieselor vestimentare.
Practic, am găsit aici piese din toate categoriile, pentru orice dress code şi orice preferinţă stilistică.

Uite un rezumat cu ceea ce ar putea deveni, cu uşurinţă – o garderobă capsulă maternity. Sunt principalele categorii, aşa cum le-am identificat prin ochii consultantului de imagine:

Rochie maternity de seară
Rochie maternity din dantelă aici, rochie maternity neagră aici, sau rochie maternity cu imprimeu floral aici.

haine maternityRochie maternity de zi
Rochie maternity vernil aici, rochie maternity stil denim aici, rochie maternity stil cămaşă aici.

haine maternityHaine maternity office
Cămaşă maternity albă cu nod aici, cămaşă maternity cu dungi aici, cămaşă maternity albă cu fundă aici.
haine maternityFustă maternity conică aici, rochie maternity office aici, fustă maternity dreaptă aici.

haine maternityHaine maternity casual
Top maternity denim aici, top maternity vişiniu aici, set bluze maternity aici.

haine maternityPantaloni maternity negri aici, pantaloni maternity gri aici, colanţi maternity bleumarin aici.

haine maternity
Rochii maternity casual
Rochie maternity în carouri aici, rochie maternity cu dungi aici, rochie maternity pink floral print aici

haine maternity
Geacă maternity
Geacă maternity matlasată aici, geacă maternity trench aici.
haine maternity
Pe lângă selecţia amplă de haine maternity, acest site mai oferă şi două avantaje majore, despre care eu consider că fac diferenţa între decizia de a cheltui efectiv banii, sau nu.

Online + Offline shopping = GameChanger

Site-ul pune la dispoziţie două elemente vitale pentru un shopping online relaxat şi 100% safe:
1. Cabine de probă fizice unde poti proba ce ai comandat
2. Surpriză: stilist! Poţi beneficia de ajutorul unui specialist care să te consilieze cu referire la piesele comandate, combinaţiile vestimentare câştigătoare şi ce piese să păstrezi ca variantele ideale în garderoba ta.

Informaţia aceasta m-a determinat să fac o comandă şi în acest fel, să testez procesul propus de ei, cu ridicarea comenzii de la cabina de probă.

Întâi, am făcut o listă cu preferatele mele de pe site. Cel mai mult mi-au plăcut:
– Bluza maternity cu floral print aici, top maternity alb aici, top maternity bleumarine cu dantelă aici.
haine maternity – Rochie maternity roşie aici, rochie maternity floral print aici, rochie maternity bordeaux aici, rochie maternity neagră aici.

haine maternity
Am ales să comand cele patru rochii de mai sus şi astfel să testez tot conceptul cabinelor de probă.

Există 9 cabine de probă, denumite Cabine de Fericire, dintre care 6 în Bucureşti, una la Constanţa, una la Cluj si una la Timişoara. În aceste locaţii poţi ridica o comandă, proba hainele şi apoi plăti produsele pe care le păstrezi. Această facilitate este un gamechanger pentru piaţa de retail online, deoarece transformă întreaga experinţă de cumpărare în ceva plăcut şi ridică povara unui retur de pe umerii clientului.

Comanda propriu-zisă + proba

Am comandat câte două mărimi pentru a doua, a treia şi a patra rochie. Pentru rochia roşie mai era doar o mărime disponibilă – cea mai mare, aşadar am comandat-o doar pe accea. Pentru bluza cu print nu mai era disponibilă mărimea mea, iar referitor la topuri, am considerat că deşi sunt cool, tocmai au ieşit din sezon.

Am ales să merg la Cabina de Fericire cea mai apropiată de casa şi biroul meu, cea de pe Bulevardul Decebal. Coletul a ajuns foarte repede, totul a durat două zile. Odată ce primeşti SMS-ul care anunţă sosirea coletului la destinaţie, ai 3 zile în care poţi merge să probezi şi să ridici hainele.

Eu am fost chiar în ziua în care am primit mesajul şi am documentat proba propriu-zisă a hainelor. Uite fotografiile cu fiecare rochie, mai jos:

haine maternityLa cabină am aflat că:
– rochia roşie era prea mare;
– la rochia cu print floral mi se potrivea şi mărimea mai mică pe care o alesesem, dar mărimea următoare era mult mai lejeră şi avea să îmi vină probabil până la finalul sarcinii
– încreţiturile de pe pe margine, la rochia bordeaux, arătau ciudat pe mine (dar este best seller pe site)
– rochia neagră este pur şi simplu prea sexy ca să ieşi cu ea din casă

Dintre rochii am păstrat-o doar pe cea cu print floral, care de altfel mi s-a părut de la început foarte frumoasă. M-am bucurat enorm că am putut-o proba, pentru că altfel mi-aş fi cumpărat cu siguranţă mărimea mai mică şi nu m-aş fi putut bucura de ea aproape deloc.

Deşi îmi cunosc foarte bine mărimile şi corespondenţele între diverşi producători, când vine vorba de haine maternity reperele clasice nu sunt de nici un folos. Consider că probatul hainelor este un pas obligatoriu şi shopping-ul online era incomplet pentru mine până acum.

Before & After

Uite cum se traduce o sesiune de shopping online, în realitate:

haine maternitySper ca experimentul meu de shopping să îţi fie de folos. Dacă ţi-au plăcut hainele şi vrei şi tu să le încerci, ai un discount promoţional de 10% din partea mea. Site-ul se numeste Zoot.ro, iar codul de reducere pe care trebuie să-l introduci la checkout este: MARIANA10

Te invit cu drag să descoperi şi serviciile de consultanţă de imagine pe care le ofer – sesiuni de stil personalizate care îţi vor defini identitatea stilistică, îţi vor releva personalitatea vestimentară şi te vor ajuta să-ţi exprimi autenticitatea. Poţi afla toate informaţiile necesare de aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza