#GetTheITitem: Accesorii roşii din piele SASH Accesories

SASH Accesories este brandul de accesorii din piele naturală şi pietre semipreţioase realizate de către Gia Bacioiu. Ea are o experienţă amplă în creaţie, ca designer de rochii de mireasă, iar asta se vede în fiecare piesă lucrată de ea. Gia acum realizează poşete, coliere, cercei, brăţări broşe şi accesorii pentru pantofi.

De fapt, chiar aşa mi-a atras atenţia brandul ei. Accesoriile pentru pantofi m-au cucerit prin versatilitate şi utilitate. Prin prisma meseriei de Consultant de Imagine, caut întotdeauna soluţii ingenioase de styling, iar cele propuse de Gia sunt chiar pe valul trendurilor în modă din acest moment – transformă o piesă banală sau un outfit simplu într-unul wow.

Cele mai cool piese din colecţiile SASH Accesories

Multe dintre piese sunt 2 în 1 sau au acest caracter transformaţional (cerceii, colierele, poşetele).
Mai jos este selecţia mea cu piesele cele mai cool, reprezentative – majoritatea din colecţia nouă pe care Gia a lansat-o luna aceasta.

Clipsuri pentru pantofi – se aplică pur şi simplu pe orice fel de încălţăminte, transformând-o complet.Coliere statement realizate din piele şi pietre semipreţioase


Cercei din piele, ciucuri şi pietre semipreţioase

Ingeniozitatea acestor accesorii este că se transformă, la unii cercei partea de jos fiind detaşabilă. Aşa ai, practic, două perechi de cercei într-una singură.


Poşete cu accesoriu detaşabil

Un clutch din piele naturală care are mai multe opţiuni de asortare. Accesoriile speciale de deasupra se prind cu capse, iar pentru un clutch poţi alege dintr-o multitudine de opţiuni.

Accesorii roşii din piele SASH Accesories

În această toamnă lumea modei a făcut o obsesie pentru roşu, iar eu am păstrat ce este mai bun la final! Un must have absolut în momentul de faţă sunt accesoriile roşii, iar în colecţia SASH sunt destule piese din care putem alege.

Din arsenalul unei fashioniste nu trebuie să lipsească în această toamnă pielea roşie, pe de-o parte pentru că pielea în sine este un material reprezentativ al sezonulului rece, pe de altă parte pentru că un accesoriu în culoarea roşie devine o piesă de rezistenţă care transformă orice outfit.

accesorii roşii din piele

Moda trebuie purtată, nu doar povestită!
O combinaţie perfectă ar fi setul cu colier şi cercei din piele roşie SASH Accesories.

Poartă colierul din piele roşie şi pietre semipreţioase de hematit peste o helancă neagră, cu jeans şi ghete negre. Finisează acest look cu o manichiură asortată şi un machiaj neutru, iar părul poartă-l desprins, pe umeri. Adaugă neapărat cerceii şi o haină neagră sau chiar roşie, pentru efect maxim.accesorii roşii din piele

Aceesoriile SASH sunt disponibile online aici, le puteţi achiziţiona direct sau puteţi plasa o comandă personalizată. Le puteţi găsi şi la magazinul Dizainar, pe strada Puţul cu Plopi nrumărul 17.

CONCURS

Pentru că rubrica #GetTheITitem este una specială, începând de  Joi 23 Noiembrie şi până Duminică 26 Noiembrie inclusiv, puteţi câştiga setul cu cercei şi colier SASH Accesories prin înscriere la concursul organizat pe pagina noastră de Facebook!

Cu drag,
Mariana Romanică
your Image Consultant

Comments

comments

Te-ar putea interesa

1 Comentariu

  • imprimanta etichete 12/06/2017 2:32 PM

    cu siguranta un accesoriu da o nota deosebita unei tinute

Comenteaza