Musette primăvară – vară 2019, un adevărat fashion show

Cel mai bun barometru pentru a defini un brand de modă românesc de succes, este să-mi întreb clientele ce poartă. Fac asta la fiecare sesiune dedicată stilului lor vestimentar şi – cel puţin când vine vorba despre încălţăminte – Musette este pe buzele tuturor.

Am participat la lansarea colecţiei Musette Primăvară-Vară 2019, care a fost pusă în valoare printr-o prezentare de modă pe esplanada Băneasa Shopping City. Modelele propuse reprezintă cele mai în vogă trenduri ale momentului, atât din punct de vedere stilistic, cât şi în ceea ce priveşte culorile şi materialele alese.

Musette primăvară - vară 2019

Musette primăvară – vară 2019

Femeia Musette mi s-a părut în acelaşi timp boemă şi sexy, relaxată într-o manieră care nu-i ştirbeşte cu nimic feminitatea. Ea este fresh, actuală, conectată atât la lumea din jur, dar şi la ea însăşi.

Musette primăvară - vară 2019

Musette primăvară - vară 2019
Directorul artistic Musette, Cristina Bâtlan, a reuşit să transpună idealul femeii moderne atât prin prisma pieselor în sine, dar şi prin complexitatea show-ului prin care şi-a expus creaţiile. Piesele Musette țin pasul cu  ritmul alert al vieții cotidiene: tălpi ergonomice, piele chrom-free biodegradabilă, accesorii care îndeamnă la mișcare – doar câteva dintre atributele noii colecţii Musette.

Hainele care au completat look-ul modelelor de încălţăminte şi poşete au fost realizate special pentru acest proiect de către Depot96, iar show-ul a avut un fundal muzical live, prin vocea superbă a Ozanei Barabancea.

Musette primăvară - vară 2019
Ceea ce a transformat evenimentul într-un spectacol memorabil a fost însă superbul apus în timpul căruia modelele au defilat şi faptul că, spre final, a început ploaia.

Musette primăvară - vară 2019
Evenimentul este parte din noul concept Băneasa Xclusive, prin care Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tag-line “All in the Name of Fashion”. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, aici au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Tu porţi Musette? Eu deseori, în sesiunile de Personal Shopping alături de clientele mele, calc pragul magazinelor Musette şi întotdeaua achiziţiile sunt foarte apreciate. Descoperă şi tu noua colecţie în magazine şi alege să experimentezi moda românească de cea mai bună calitate.

Yours,

Mariana Romanică

 

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza