Garderoba Capsulă: 13 piese, 70 de ţinute – Workshop 8 Iunie

Sâmbătă, pe 8 Iunie, de la ora 11 la ora 14, vă dau întâlnire la studioul de stil! Va avea loc al doilea workshop de stil cu tema Garderoba Capsulă, pentru care sunt disponibile doar 7 locuri.

Este o întâlnire dedicată vouă, care pune accentul pe latura practică a styling-ului şi se bazează în primul rând pe exemplificarea funcţionaliţăţii garderobei capsulă. Mai exact: cum facem din 13 piese, peste 70 de ţinute.

garderoba capsulă

Aşadar, vei avea ocazia să vezi că ceea ce pare un simplu clişeu stilistic este de fapt o realitate pe care o poţi aplica şi tu în propria garderobă. Este posibil să ai deja cele 13 piese în şifonier. Spun asta din experienţă: de cele mai multe ori la sesiunea de analiză a garderobei, descopăr în dulapul clientelor mele toate cele 13 piese necesare garderobei capsulă.

garderoba capsulă

Garderoba Capsulă – Workshop 8 Iunie

Începem la ora 11 cu o sesiune meet & greet de 15 min, apoi urmează prima parte a workshop-ului. Avem o pauză de 10 minute la ora 12, urmată de a doua parte a workshop-ului. În jurul orei 13 începe demonstraţia sesiunii de Analiza Cromatică: testul de culoare prin care se determină paleta de culori potrivite în funcţie de nuanţa pielii, a ochilor şi a părului. Încheiem cu tombolă, voie bună şi Q&A.


Premiul de la această tombolă constă în pasul unu din consultanţa de imagine: sesiunea de Stil Vestimentar, despre care găseşti toate detaliile aici.

Workshop-ul de stil îţi va aduce inspiraţie vestimentară şi va fi ocazia perfectă să facem cunoştinţă! De la workshop vei afla:
– care sunt cele 13 piese ale garderobei capsulă
–  formula care face ca din 13 piese să poţi obţine peste 70 de ţinute
– modalităţi de a aplica formula aceasta în garderoba ta
– vezi practic aceste 13 piese şi toate ţinutele pe care le obţinem cu ajutorul lor
– cum foloseşti know-how-ul stilistic existent pentru a fi gata în 5 minute, zilnic
– obţii formula prin care îţi redefineşti stilul şi primeşti acces facilitat la ea
– importanţa culorilor în vestimentaţie
– ce este Analiza Cromatică şi cum se desfăşoară ea
– utilizarea paletei de culori personalizate în vestimentaţie, machiaj şi estetică

Locul la workshop se rezervă doar prin achiziţionarea biletului, toate detaliile fiind disponibile aici.

Te aştept cu drag!

Yours,
Mariana Romanică

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza