Out&About? 12 idei de ţinute pentru începutul de an

Inspiraţie, inspiraţie, inspiraţie! Începutul de an este întotdeauna un moment excelent pentru ţinute care să ne binedispună, să ne facă să radiem şi să ne simţim bine, din cap până-n picioare!

Ţi-am pregătit 12 idei de ţinute care conţin nu mai puţin de 54 de piese distincte, care să te facă să scotoceşti prin şifornier după comori ascunse. Combinaţiile vestimentare te vor face să te reîndrăgosteşti de oglindă şi probatul hainelor. În plus, pentru că inspiraţia trebuie să se poată transforma în realitate imediat, toate piesele din ţinutele de mai jos pot fi achiziţionte printr-un simplu click!

Idei de ţinute: no. 1

Pentru că Ianuarie ne serveşte mai degrabă temperaturi de primăvară, culoarea este cea mai potrivită pentru un look super chic. Focusul pentru acest look este pe galben, iar recomandarea mea – poartă-l cu foarte mult curaj! Aici găseşti: cămaşa, paltonul, jeans-ul, poşeta, încălţările.
idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 2

Mix & match este un element vital dacă vrei să arăţi cool în acest sezon, aşa că o minte deschisă şi multă imaginaţie sunt atu-uri cheie ale unei fashioniste cu un stil de invidiat. Adaugă, scoate, probează, asortează, îndrăzneşte. Transformă-ţi oglinda în cel mai bun prieten şi jocă-te cu diverse combinaţii vestimentare până ajungi la cea care îţi place cel mai mult! Aici găseşti: jacheta, pulovărul, pantalonii, ghetele, poşeta.
idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 3

Reinventează elementele stilistice prin asocieri inedite, transpune-ţi stilul şi personalitatea printr-o cromatică deosebită, fă lucrurile altfel. Încearcă ceea ce n-ai fi crezut acum un an sau doi că s-ar asorta! În modă nu mai există reguli, aşadar este aproape imposibil să greşeşti. Bazează-te pe bun gust şi echilibru estetic – este reţeta succesului! Aici găseşti: paltonul, poşeta, încălţările, bluza, căciula, pantalonii.
idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 4

Stilul athleisure şi-a făcut loc pe scena modei şi nu mai dă semne că pleacă prea curând. Dacă este ceva cu adevărat spectaculos la o astfel de ţinută, atunci cu siguranţă vorbim de un look monocrom, head-to-toe. Arată şi este confortabil, dar exprimă relaxare, degajare, libertate. Aici găseşti: pantalonii, topul, încălţările.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no.5

Într-o notă boem-urbană, îţi propun o ţinută perfectă pentru pozele de Instagram. Un mix foarte expresiv între romantic şi rock. Perfectă pentru o ieşire de după-amiază sau seară, această ţinută îţi va plăcea dacă iubeşti moda şi felul absolut wow prin care te poţi exprima cu ajutorul hainelor. Aici găseşti: bluza, cizmele, jacheta, fusta, poseta.
idei de ţinute

Idei de ţinute: no.6

Roşul este cu siguranţă una dintre culorile vedetă ale momentului, aşa că vom explora mai multe variante de ţinute care îl conţin. Acum, îţi propun un look îndrăzneţ dar în acelaş timp cool, relaxat. Secretul este ca look-ul să aibă un singur punct de focus, pus corect în valoare de celelalte elemente. Roşu + negru + print. Let’s roll! Aici găseşti: pulovărul, pantalonii, geaca, ghiozdanul, încălţările.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no.7

Dacă pleci la munte sau faci faţă cu greu zilelor mai friguroase, e bine să ai în garderobă (şi) variante de ţinute stylish. Un pulovăr care să te inspire, o pereche de încălţări fashionable şi o pereche de pantaloni care să-ţi avantajeze silueta. Punctul comun: să ţină de cald. Aici găseşti: pulovărul, pantalonii, încălţările.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no.8

Un cardigan maxi poate să facă minuni în garderobă, este cu siguranţă o piesă cheie, dacă îl alegi după criteriile corecte. Apoi, să-l asortezi devine o jocă interesantă, de fiecare dată când îl porţi. El trebuie să-ţi ofere opţiuni, în nici un caz să te îngrădească. Dacă nu ai încă o astfel de piesă în şifonier, a venit timpul! Aici găseşti: topul, botinele, cardiganul, ghiozdanul, pantalonii.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 9

Pentru că out&about înseamnă pentru fiecare ceva diferit, îţi ofer şi o variantă pe cât de easy, pe atât de in-the-know în ceea ce priveşte trendurile. Catifeaua, acest material atât de sofisticat, a ajuns mainstream şi nu mai inseamnă doar evening look. Poate fi purtată şi ziua, însă trebuie să menţii echilibrul ţinutei, asortând-o cu piese simple. Aici găseşti: pulovărul, ghetele, jeans-ul.
idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 10

Fashion all the way reprezintă de multe ori un stil complex, cu ţinute bine gândite, pregătite cu migală şi precizie. Trucul este să nu arăţi ca şi cum te-ai fi chinuit prea mult, deşi ţinuta este sofisticată. Cam aşa se traduce effortlessly chic, acel concept pe care toată lumea îl doreşte, îl caută şi îl admiră. Here you are! Aici găseşti: paltonul, jeans-ul, cămaşa, ghetele, poşeta.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 11

De-ar fi să ne uităm atent la scena modei în acest moment, am observa că se poartă câte puţin din tot. Cu alte cuvinte, orice ai alege, eşti la modă. Diferenţa o face, la femeile pe care le admiri pentru cum poartă hainele, atitudinea lor. Vei vedea că personalitatea, felul lor de-a fi şi – pur şi simplu – aerul pe care îl au, totul e coordonat. Aici găseşti: cerceii, pălăria, fusta, bluza, ghetele.

idei de ţinute

Idei de ţinute: no. 12

Ultimul look, dar nu cel din urmă, este o variantă de clasic reinventat. Culorile sunt basic, materiale sunt nonconformiste, accesoriile neaşteptate. Combinaţia perfectă. Aici găseşti: bluza, fusta, poşeta, încălţările.

idei de ţinute

Îţi doresc inspiraţie, distracţie plăcută în faţa oglinzii în fiecare dimineaţă şi intuiţie de milioane la cumpărături.
Aştept feedback-ul tău despre aceste ţinute! Spune-mi care e look-ul tău favorit, ce ai purta şi ce ai înlocui, ce ai notat deja pe lista de shopping şi cum arată rezoluţiile tale stilistice pentru 2018.

Let’s have a fashion conversation!

Yours,
Mariana Romanică

The Personal Style Consultant

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza