Real story: personal shopping pentru petrecere la mare

Cu gândul la concediu şi vacanţă, multe dintre clientele mele mă contactează pentru a le ajuta cu realizarea bagajului. De obicei, asta include şi o sesiune de personal shopping înainte, pentru a completa fiecare ţinută pentru destinaţia aleasă.

Cel mai curând am realizat ţinute pentru cineva care pleca la mare. Urma să participe acolo la trei evenimente:
– un party fancy de seară
– o plimbare pe yacht
– un party relaxat de zi

Am început sesiunea de shopping cu focus pe outfit-ul de seară. Ea voia să se simtă sexy, dar să şi poată alerga cu usurinţă după un toddler de 3 ani. Să nu fie nici prea mult, nici prea puţin. Cineva urma să-i realizeze machiajul şi coafura, totul era pregătit. Trebuia să fie un look ravisant, iar ea este candidatul ideal: urma să poarte “ca la carte” ţinuta, abia aştepta să evalueze outfit-ul la sfârşitul serii.

Cum ne îmbrăcăm la un astfel de party?

Ar trebui să alegi un look pe care să îl porţi cu uşurinţă, să te simţi confortabil în hainele respective, dar şi comod. Atât din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere emoţional: în momentul în care vei fi privită de ceilalţi participanţi. Ar trebui să ai încredere în faptul că arăţi frumoasă în hainele respective, machiajul şi coafura pe care le porţi. Este necesar să fie o ţinută cu funcţionalitate specifică evenimentului, să poţi dansa cu uşurinţă, să poţi mânca, să te poţi aşeza pe scaun, să poţi merge pe un ponton sau pe nisip.

Informează-te unde are loc petrecerea, caută fotografii cu locaţia şi – dacă există – fotografii cu petreceri asemănătoare în locaţie. Verifică dacă există sau nu un dress code cu cei care ţi-au lansat invitaţia. Dacă nu înţelegi dress code-ul, caută informaţii despre ce ar trebui să porţi SAU apelează la un specialist (aştept cu drag să mă suni!)

Hai să îţi arăt şi ce am ales pentru clienta mea superbă:

Real story: outfit pentru petrecere la mare

rochie din paiete, Guess – magazin Collective

petrecere la mare– jachetă din denim cu paiete, Guess – magazin Collective
petrecere la maresandale bleu prăfuit, Steve Madden – magazin Collective

petrecere la mareA renunţat la poşetă, machiajul a fost un smokey eyes şi părul a fost aranjat simplu, drept. Fără bijuterii, fără complicaţii. A arătat superb şi s-a simţit extraordinar.

Pentru un party de vară, care se ţine la mare şi se desfăşoară seara, jacheta din denim este ideală. Tocul gros oferă stabilitate pe un ponton din lemn sau pentru paşii grăbiţi. Acest look casual glam s-a potrivit perfect cu stilul ei vestimentar, a îndeplinit cu succes fiecare cerinţă stilistică în parte.

Spune-mi părerea ta!

Ce părere ai despre ţinută? Îţi place această combinaţie? Tu ai purta rochia, jacheta şi sandalele. Cum le-ai asorta în alt context? Sunt curioasă care este părerea ta, aşa că aştept cu interes să comentezi la acest articol şi să-mi spui tot ce crezi despre look-ul de mai sus!

Te invit şi aici, dacă vrei să afli totul despre stilul potrivit ţie, forma corpului, culorile şi croielile pe care ar trebui să le porţi, cum să-ţi faci bagajul pentru vacanţă, detox de garderobă sau personal shopping.

Cu inspiraţie,
Mariana Romanică

P.S: dacă ţi-a plăcut acest articol, intră în comunitatea mea printr-un LIKE la pagina de Facebook!
Te aştept acolo zilnic cu inspiraţie stilistică, noutăţi din lumea modei şi resurse utile pentru look-ul tău de zi cu zi!

Comments

comments

Te-ar putea interesa

1 Comentariu

  • Ana-Maria 07/26/2018 12:28 PM

    Wow mama!!!!

    Eu as alege pt mine salopeta aceea neagra recomandata de tine cu aceleasi sandale si geaca de blugi.

Comenteaza