Animal print: strategii vestimentare de toamnă

Animal print – un trend care in fiecare toamnă revine mai puternic. M-am gândit să te ajut să îl incluzi în garderoba ta, mai ales dacă nu ţi se pare atât de uşor de purtat în ţinutele de zi cu zi.

Vedeta incontestabilă a acestui sezon este leopardul

N-are nevoie de nici o prezentare, a devenit mainstream. Noul neutru pentru femeile fashion savy, provocarea celor care ar vrea să îndrăznească, dar nu ştiu de unde să înceapă.

Combinaţii cromatice câştigătoare, cu animal print

Leopard + roşu
Mai ales dacă ai un stil sexy, această combinaţie cromatică sigur îţi place. Poate fi o piesă vestimentară cu imprimeu animal print şi roşu să fie rujul, unghiile sau o curea. Proporţiile contează, pentru că între animal print şi roşu trebuie să fie o singură vedetă. Culoare de legătură: negru.


animal print

Leopard + verde
Reprezentativă pentru un stil eclectic, această combinaţie cromatică este foarte interesantă. Poate avea valenţe cool, fresh sau glamour, in funcţie de texturile şi nuanţa de verde pe care le alegi. Te invit să-ţi imaginezi o eşarfă cu imprimeu leopard satinată şi jachetă de piele verde închis. Sau o cămaşă leopard print din voal semitransparent, vaporos şi o fustă verde din piele întoarsă. Ce spui?


animal print

Leopard + roz va fi jucăuş, dar îndrăzneţ. Cu portocaliu va fi aproape cuminte, cu galben este urban. Combinat cu mov va fi super stylish, iar cu albastru electric – hipnotizant. Poartă-l cu maro dacă abordezi în general un stil clasic, poartă-l cu denim ca să pară foarte relaxat. Alege să combini printul leopard cu alb, dacă vrei să ai un look effortlessly chic. Iată câteva exemple mai jos:


animal print

Style tips

Dacă hainele cu imprimeu animal print ţi se par prea greu de purtat, începe cu accesoriile.
Alege o pereche de balerini, mocasini, adidaşi sau escarpini cu acest imprimeu. Poartă-i cu haine uni, în culori de bază sau nuanţele amintite mai sus, în funcţie de stilul tău.

animal printShopping trick:
du-te la cumpărături de încălţăminte animal print îmbrăcată cu outfit-ul cu care chiar ai purta încălţările.

+ Ca să funcţioneze această lecţie de stil, trebuie să fii dispusă să porţi animal print ziua, într-un outfit obişnuit din viaţa cotidiană. Găseşti aici opţiuni nenumărate de piese vestimentare şi accesorii animal print.

GET MORE STYLE

Dacă ţi-a plăcut acest articol, stay tuned! Urmăreşte pagina noastră de Facebook şi contul de Instagram pentru cele mai noi update-uri despre modă, stil, tendinţe şi inspiraţie zilnică! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV, tutorial de stil şi episoadele despre modă.

Nu uita că îţi poţi programa o sesiune stilistică (sau toate) chiar acum:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă,
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)

Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza