10 poşete perfecte pentru Primăvară în funcţie de stil

Garderoba capsulă conţine şi accesorii, nu doar haine. Şi pentru că poşeta este un accesoriu principal pentru orice ţinută, iată 10 idei de poşete perfecte pentru primăvară în funcţie de stil

10 poşete perfecte pentru Primăvară în funcţie de stil

1. Stil urban casual – Poşetă maxi argintie cu sidef multicolor (Verso, 419 Ron)
O poşetă versatilă, încăpătoare şi uşor de asortat, idală pentru o personalitate care apreciază forfota oraşului şi pulsul străzii.

poşete perfecte argintiu sidefata2. Stil casual easy – Poşetă sport colorată (Desigual, 319 Ron)
O poşetă veselă 2 în 1, ideală pentru femeile active, care mixează jeans-ul şi încălţămintea sport cu un top chic şi o coafură lejeră

poşete perfecte desigual colorata
3. Stil easy chic – Poşetă cu imprimeu girls (Love Moschino, 575 Ron)
Varianta de designer a poşetei de zi cu zi, care are un imprimeu în culori primăvăratice cu semnătura Moschino, acestă geantă este edicată femeilor care preferă o vestimentaţie neutră şi pun accentul pe accesorii.
poşete perfecte moschino print4. Stil feminin – Poşetă cu imprimeu floral (Ted Baker, 839 Ron)
Femeile romantice care preferă stilul feminin se pot îndrăgosti uşor de o geantă cu imprimeu floral, mai ales una în cele mai soft nuanţe ale primăverii.
poşete perfecte imprimeu floral5. Stil urban clasic –  Poşetă maxi roz deschis (Roccobarocco, 579 Ron)
O poşetă din piele moale, într-o culoare deschisă uşor de asortat, este perfectă pentru femeile care au o vestimentaţie clasică sau un dress code restrictiv, şi preferă accesoriile versatile, uşor de asortat.

poşete perfecte roz pudrat roccobarocco6. Stil fashion chic – Poşetă (Calvin Klein Jeans, 649 Ron)
O geantă de zi cu accente de culoare, care scoate orice ţinută din anonimat – ideală dacă îţi place să fii mereu la modă şi să ai un look fresh.
poşete perfecte calvin klein fashion 7. Stil clasic chic – Poşetă albă cu detalii aurii (Trussardi Jeans, 899 Ron)
O apariţie impecabilă va fi perfect completată de această poşetă deosebit de elegantă. Ea ţi se potriveşte dacă apreciezi în special eleganţa nemuritoare a stilului clasic, purtând în special culori de bază şi nuanţe neutre.

poşete perfecte alba trussardi8. Stil business chic – Poşetă ciclame (Guess Jeans, 659 Ron)
O geantă compactă şi rigidă, într-o culoare superbă, care se potriveşte mediului business, aducând un accent de personalitate oricărei ţinute.
poşete perfecte guess ciclame
9. Stil glamour chic – Poşetă aurie (Coccinelle, 599 Ron)
Auriul nu va ieşi niciodată din modă, este foarte versatil şi înfrumuseţează orice culoare ai aşeza lângă el. Alege o poşetă simplă dar cochetă, aurie, dacă vrei să aduci în ţinutele de zi cu zi puţin din extravaganţa stilului glamouros.
poşete perfecte aurie mica piele saffiano
10. Stil business feminin – Poşetă albastru deschis (Guess Jeans, 699 Ron)
Cum îmbini forţa şi puterea unei femei aflate într-o funcţie de conducere cu feminitatea naturală şi delicateţea? Alegi o poşeta rigidă cu formă unghiulară, dar într-o culoare deschisă, soft, blândă. Reţeta perfectă

poşete perfecte guess albatru deschisCare este preferata ta? Ce ţi s-ar potrivi cel mai bine în garderobă? Ţi se potriveşte descrierea stilistică?
Lasă-mi un comentariu prin care să îmi spui ce geantă ai alege din lista de mai sus şi nu ezita să te programezi pentru o sesiune de consultanţă de imagine, mai ales dacă vrei să-ţi creezi o garderobă capsulă perfectă pentru sezonul cald!

Yours,
Mariana Romanică

fotografii:
fashondays.ro
answaer.ro

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza