Culoarea lunii IULIE – nautical style – alb, albastru, roșu

Nautical Style în Iulie! Pentru cei norocoși IULIE înseamnă deja vacanță la mare. Călătorii în afară sau pe litoralul autohton, unde temperaturile crescute sunt mai ușor de suportat. Culoarea lunii Iulie, nautical style –  alb, albastru, roșuse potrivește însă pentru toți cei care vor să simtă vibe-ul de vacanță, fie că sunt la mare sau au rămas în oraș.

Culoarea lunii IULIE – nautical style

Alb, albastru și roșu – un trio universal

Pe alocuri clasic, pe alocuri relaxat și jucăuș, acest mix de culori te duce instant cu gândul la vacanță. Inspirat din uniforma marinarilor, el a fost interpretat de-a lungul vremii în toate modurile posibile, culorile fiind deopotrivă versatile și ușor de abordat.

Oportunitățile pe care ni le oferă acest mix cromatic sunt multiple. Culoarea lunii IULIE – nautical style, este de fapt o combinație pe care poți să o porți în proporțiile care funcționează pentru tine:
– all white cu accente de albastru și roșu
– mix de alb și albastru cu accente de roșu
– albastru cu roșu și accente albe
– roșu și alb cu accente de albastru

Accentele – ca întotdeauna, fac deliciul unei ținute. De la panglica pălăriei, cerceii, rujul (roșu) sau poșeta + pantofi, te poți juca așa cum alegi.

În funcție de stilul tău, tipologia cromatică și forma corpului, îți recomand să alegi formula câștigătoare pentru tine.

Iată câteva idei pentru nautical style în funcție de TIPOLOGIA CROMATICĂ
 •  Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru tipologia IARNĂ

Este tipologia căreia i se va potrivi cel mai bine acest mix care are contrast natural.
Poartă roșu bright și albastru royal sau bleumarin, pentru un efect maxim.

 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru tipologia PRIMĂVARĂ

Alege un roșu corai vibrant, iar contrastul de albastru cu alb in partea de jos. Pune accentul mai degrabă pe nuanța de roșu cald, pe care ideal o porți în partea de sus. Accesorizeaza cu auriu pentru a “încălzi” întreg outfit-ul.

 •  Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru tipologia VARĂ

Tu vei pune alb într-o proporție mai mare, apoi poți înlocui albastrul cu bleu.
Vei alege roșu în proporția cea mai redusa, sau în partea de jos.

 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru tipologia TOAMNĂTe poți baza pe bleumarin pentru a interpreta perfect acest nautical mix.
  Alege apoi un roșu tomată care să complimenteze bleumarin-ul și pune albul ca accent.

In funcție de forma corpului, iată cum poți purta acest tip de outfit de inspirație nautică:
 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru forma corpului de clepsidră
  Ai o varietate larga de alegeri, daca hainele păstreaza proporțiile corpului. Ideal este să marchezi talia, fie prin croiul hainelor, fie printr-un detaliu (cordon sau curea) în talie. Rochii, salopete, pataloni scurți sau fuste – poți alege orice.
 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru corpul dreptunghi
  Poartă o rochie cu detalii atât în partea de sus cât și în partea de jos, care să aibă talia marcată
 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru corpul triunghi (care se mai numește și pară)
  Vrei să porți dungi sau piese oversized în partea de sus. Astfel, poți purta culoare și în partea de jos. Totuși, alegerea cea mai safe rămâne o fusta cloș sau în A.
 • Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru corpul triunghi inversat (care se mai numește și măr)
  Pune imprimeul, în special dungile orizontale, în partea de jos. În felul acesta, poți purta chiar și alb în partea de sus. Nu adăuga extra volum sus prin mâneci bufante. Părul desprins, dacă e lung, este întotdeauna un plus.

In funcție de esența de stil, iată cum poți interpreta această temă:

 1. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil CLASICĂ/TRADIȚIONALĂ

  Piesele simple te reprezintă cel mai bine, de aceea te simți perfect în această combinație de elemente definitorie a stilului clasic. Pentru vară, stilul marinăresc sau nautic poate fi considerat un clișeu, dar femeile cu esența de stil clasică îl iubesc tocmai pentru că reprezintă norma.
  nautical style

 2. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil ROMANITICĂ/FEMININĂ

  O să îți placă să-i dai propria interpretare în stilul “girl next door” acestei combinații de culori, jucându-te cu flexibilitatea unei rochii sau a unui material vaporos. Pentru tine accesoriile ca pălăria, funda asortată și volanele sunt alegerea evidentă, iar o încălțăminte cu platformă și talpă ortopedică îți va completa perfect look-ul.
  nautical style

 3. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil ELEGANTĂ/CHIC

  Fiecare outfit este pentru tine o declarație a impecabilității, iar un costum alb reprezintă probabil varianta ideală. Perlele pot fi accentul tău de alb, la fel și manichiura în nuanțe de roșu.
  nautical style

 4. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil NATURALĂ/SPORTY

  O pereche de Converse, un tricou de bumbac și o pereche de pantaloni lejeri, asezonate cu un ghiozdan. Ecuația reușitei, pentru că femeile ca tine sunt dinamice, mereu în mișcare și preocupate tot timpul de (alt)ceva nou. Hainele au o mare doză de funcționalitate, dar îți place să te distrezi uneori cu moda. Poate, ochelari de soare cu ramă albă, maxim.nautical style

 5. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil CREATIVĂ/ORIGINALĂ

  Pe tine te cam plictisesc clișeele, așa că vei căuta cele mai interesante piese în formă de ancoră, vapor, scoică sau valuri, pentru a le integra în ținuta ta. Totul trebuie să fie interesant și intenționat, așadar să te rezumi la doar 3 culori va fi destul de greu. Totuși. poți să te bazezi pe imprimeuri și pe croiuri eclectice. Inspirația este ulima care-ți lipsește.
  nautical style

 6. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil DRAMATICĂ/STRIKING

  Tu scoți tema nautică din banal, o transformi într-un spectacol plin de textură, accesorii și detalii. Ești cea care va surprinde cu ținuta, deci o piesă cu spatele gol ar fi perfectă – mai ales dacă vorbim despre o salopetă. Poți pune roșu și pe buze, iar albul cu albastrul se pot juca într-un contrast interesant pe o pălărie supradimensionată.
  nautical style

 7. Culoarea lunii IULIE – nautical style pentru esența de stil ALLURING/SEXY

  Femeia care cu siguranță ar purta aici roșu cu albastru și alb, cele două din urmă abia zărindu-se. Outfit care vorbește mai mult despre corpul tău, decât despre hainele pe care le porți.

  nautical style
  Ce este CULOAREA LUNII?

  Culoarea lunii sau Color Of The Month este un manifest stilistic al comunității Universal 4×4 Color System (16Seasons)™ care te invită să descoperi culoarea fiecărei luni în funcție de tipologia ta cromatică. Mai exact, susținem individualitatea și arătăm lumii întregi că persoane care arată diferit au nevoie de interpretări diferite ale tendințelor. N-ar trebui să ne aliniem la trenduri rigide, de aceea adevărații specialiști sunt cei care declină trendurile pentru fiecare client în parte, până când acestea se pliază pe tipologia clientului. Niciodată invers.
  Color Of The Month este un proiect ByFerial Image & Color Institute ne dorim să deschidem universul cromatic pentru tine, arătându-ți veleitățile estetice ale culorilor potrivite în funcție de nuanța pielii, a părului și a ochilor. Astfel, nu descoperi doar o culoare, ci ACEA culoare care ție îți stă bine. Culoarea lunii IULIE este mix-ul nautical style: alb, roșu, albastru.

   

  Vrei să descoperi ce culori ți se potrivesc, care e forma coprului tău, sau care este esența ta de stil? Ne gasești AICI cu sesiuni de consultanță stilistică dedicată, realizată de către specialiști acreditați internațional.

 

Transform știința stilului ideal în realitate pentru tine! Din 2012

Mariana Romanică

 

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza