Produse pentru ten #MyBeauty Case

Meseria mea de Consultant de Imagine mă aduce de multe ori în ipostaza de a vorbi despre o ţinută impecabilă, însă look-ul nostru este întotdeauna evaluat şi în funcţie de aspectul pielii, al feţei în primul rând. Atât în discuţiile despre stil personal sau analiza cromatică, dar şi în cadrul cursurilor de automachiaj, îngrijirea pielii este un subiect principal.

Astfel, voi explica ce produse pentru ten folosesc eu zi de zi şi de ce, cum previn sau tratez anumite probleme specifice tenului meu şi în ce constă mai exact un ritual de îngrijire a tenului corect şi complet.

Produse pentru ten folosite zilnic

Pentru curăţare şi demachiere folosesc:

L’Oreal Sensitive Micellar Gel
Folosesc acest produs în special atunci când trebuie să şterg un machiaj intens al ochilor, realizat cu produse waterproof şi farduri foarte pigmentate, dar şi ruj de tip lipstain sau o formulă mată.
Acest produs este blând cu ochii mei, nu mă înroşesc de la el absolut deloc şi curăţă foarte bine şi cel mai intens eyeliner negru. Este categoric unul dintre atu-urile trusei mele pentru ten.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

 

 

Gel de curăţare Ducray
Folosesc acest gel de curăţare atât atunci când mă demachiez, cât şi pentru a mă spăla pur şi simplu pe faţă. Prima dată îl aplic pur şi simplu cu apă caldă pe tot tenul, pentru a curăţa produsele de machiaj, praful şi toate celelalte impurităţi.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

 

 

Apoi, am un secret care mă ajută să îmi păstrez tenul frumos şi luminos tot timpul:

Aparatul pentru curăţare a tenului Luna 2 FOREO

Folosesc acest aparat de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, împreună cu gelul de curăţare menţionat mai sus. Aplic gelul, după care pornesc aparatul şi realizez mişcări cirulare pe fiecare din zonele de pe chip, timp de aproximativ 2 minute.
Ceea ce îmi place în special la acest aparat este faptul că îmi lasă chipul foarte curat, iar pielea devine incredibil de fină. Mă ajută să curăţ tenul în profunzime – are 8.000 de pulsații T-SoniC pe minut şi 12 intensități ajustabile. Îmi pregăteşte chipul pentru următorul pas şi elimină 99,5% dintre impurități și sebum, precum și resturile de machiaj. Mai ales pentru persoanele cu ten mixt sau gras, acest aparat face minuni.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Loţiune tonică Academie Juvanyl

Am ales acest produs tocmai pentru că tenul meu este mixt şi deseori îmi apar diverse imperfecţiuni, care necesită un tratament special. Deşi este o loţiune destinată tenului cu probleme, ea nu usucă pielea, ceea ce pentru mine este foarte important. Are un miros plăcut şi ingrediente active care calmează pielea feţei. În plus, se vede o îmbunătăţire a aspectului pielii, care produce mult mai putin sebum. Folosesc loţiunea dimineaţa şi seara, după aparatul Foreo şi gelul de curăţare. Mai multe detalii despre acest produs aici.

Cremă Academie Juvanyl

Crema de faţă pe care o folosesc completează, împreună cu loţiunea tonică, tratamentul pentru tenul meu mixt. Fiind produse complementare, funcţionează foarte bine împreună, ceea ce înseamnă rezultate vizibile – iar pentru mine asta contează. Crema de faţă are acelaşi avantaj ca şi lotiunea tonică – nu usucă tenul. Are o formulă gel, care intră instantaneu în piele şi o folosesc în fiecare zi dimineaţa şi seara. Este perfectă chiar şi imediat înainte de machiaj.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

First Wrinkles Tender Emulsion Eisenberg

Este o emulsie specială destinată femeilor cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani. Se potriveşte tuturor  tipurilor de ten şi are scopul de a protejara pielea, stimula regenerarea celulară precum şi prevenirea îmbătrânirii premature a pielii şi adâncirea primelor riduri. Eu o folosesc în special în zona ochilor şi pe gât, acolo unde primele riduri au început să se formeze. Iubesc acest produs, tocmai pentru că targhetează o problemă specifică, într-un mod atât de subtil.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Produse pentru ten folosite ocazional

Cremă pentru tratarea imperfecţiunilor Ducray
Este un produs dedicat trătării imprefecţiunilor cauzate de acnee, iar eu îl folosesc de fiecare dată când tenul se inflamează, punctat, doar pe zona afectată. Este o soluţie pe care o aplic în general seara, lasând-o să acţioneze peste noapte. În general, până dimineaţă inflamaţia dispare. Dacă am totuşi o problemă care persistă, aplic această cremă şi înainte de machiaj, într-un strat foarte fin, doar pe zona cu probleme.

produse pentru tenCeea ce îmi place în special la acest produs, pe lângă faptul că acţionează imediat, este tubul său dedicat cu design special. Datorită acestui ambalaj, poţi doza foarte bine produsul şi astfel folosi o cantitate optimă de fiecare dată.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Gomaj facial Phyto-Gommage Marine Academie
O dată pe săptămnă, de obicei în weekend, îmi dedic timp pentru un ritual de infrumuseţare şi relaxare, care include şi un gomaj special pentru ten. Gomajul este foarte important, deoarece elimină celulele moarte şi împrospătează tenul. În special, după o perioadă în care tenul meu a avut mai multe imperfecţiuni şi există zone de piele uscată din cauza tratamentului specializat, gomajul este excelent, pentru că îmi curăţă chipul şi pielea rămâne netedă şi uniformă.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Mască de argilă Epoch Glacial Marine Mud NuSkin
Femeile cu tenul mixt sau gras ştiu deja că masca de argilă face minuni. Aceasta, cu atât mai mult, pentru că revitalizează tenul, extrage murdăria şi toate impurităţile din piele. Ea conţine particule de nămol foarte fine şi lasă pielea să se simtă proaspătă, înnoită şi cu un aspect sănătos. Ce-mi place în special la acest produs, faţă de altele asemănătoare, este că nu irită absolut deloc pielea, nu are un miros pregnant şi este realizată dintr-o argilă foarte fină care absoarbe celulele moarte şi grăsimile în exces. Nu am o frecvenţă anume în folosirea acestui produs, o aplic atunci când simt că tenul meu este prea încărcat sau mă deranjează excesul de sebum, aproximativ o dată la două săptămâni.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Spray cu Apa termală Avene
Unul dintre produsele mele preferate, pe care îl folosesc ori de câte ori simt că tenul meu are nevoie de o reîmprospătare. Îl aplic oricând, pe tenul nemachiat, sau înainte de a îmi aplica machiajul. De cele mai multe ori las apa termală să se absoarbă, masând pielea 1 minut. O port mereu şi în geantă pentru sport, pentru că o aplic în special după antrenament.

Când am tenul sensibilizat sau fac un tratament aparte pentru imperfecţiuni, înlocuiesc apa de la robinet cu apa termală. Am observat că apa de le robinet îmi irită tenul foarte rău în anumite perioade, aşa că am găsit această soluţie blândă cu care să-mi protejez pielea feţei, dar totuşi să o pot curăţa fără proleme.
Mai multe detalii despre acest produs aici.

Acestea sunt acele produse pentru ten indispensabile din beauty case-ul meu, pe care le iubesc şi categoric le-aş vrea cu mine pe o insulă pustie! Reţine că le-am ales în funcţie de tipul meu de ten şi dedicat pentru problemele acestuia, ceea ce ar trebui să facă fiecare dintre noi.

Tu şti ce tip de ten ai? Spune-mi care sunt produsele tale favorite şi de ce, sau ce ai alege din beauty case-ul meu. Te aştept să vorbim şi despre tot ce conţine ritualul tău de îngrijire, într-o sesiune personalizată de consultanţă.

Cu drag,
Mariana Romaincă

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza