Despre stil, la Neatza cu Răzvan şi Dani

Săptămâna aceasta am lucrat la un material despre stil pentru matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani. Subiectul este unul foarte important:cum să fii o mămică chic.

Ca mamă a doi copii, cunosc provocările (stilistice) din viaţa de zi cu zi, dar şi importanţa echilibrului dintre ducerea tuturor sarcinilor la bun sfârşit şi grija faţă de sine.

Am folosit experienţa personală pentru a crea un set de trucuri de stil utile pentru viaţa imprevizibilă şi activităţile multilateral dezvoltate ale unei mame, pe care le-am împărtăşit la Antena 1 în cadrul unui reportaj dedicat.

Urmăreşte materialul aici:

Materialul apărul la Neatza cu Răzvan şi Dani a fost inspirat dintr-un alt articol pe care l-am realizat în cadrul rubricii CHIC MOM, mai exact CUM SA FII O MAMA CHIC – 7 TRUCURI DE STIL INDISPENSABILE. Poţi citi întregul articol aici.

Mă bucur de fiecare dată când am ocazia să împărtăşesc astfel de informaţii la Tv sau Radio, pentru că îmi doresc să fie folosite de cât mai multe femei care să îşi schimbe viaţa în mai bine. Aşadar, dacă este ceva anume despre care ţi-ai dori să vorbesc, te rog să-mi laşi un comentariu cu subiectul care te interesează.

Ne vedem pe Social Media

Sper că ţi-a plăcut acest articol şi te aştept pe pagina de Facebook cu un Like şi pe Instagram cu un Follow. Aici actualizez constant cele mai noi update-uri despre modă, stil şi tendinţe! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV şi tutorial de stil.

În caz că vrei să-ţi reinventezi stilul, te aştept cu drag la sesiunile de stil:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului|
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)
Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza