Noutăţi de primăvară: colecţia premium TOPSHOP

Topshop este o adiţie importantă pentru piaţa din România, fiind un retailer dinamic, care conectează oamenii cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Apreciez acest brand şi pentru că oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări – printre care şi în magazinul din Bucureşti Mall.

Noutăţile despre care vorbim astăzi sunt referitoare la o colecţie capsulă premium, mai exact Colecția IDOL din portofoliul Topshop Topman. Aceasta este bazată pe un design contemporan, gândită și creată de către Anthony Cuthbertson, directorul de creație TOPSHOP. Este una dintre cele mai apreciate de către fanii brandului.

COLECŢIA PREMIUM TOPSHOP

Pentru sezonul de Primăvară-Vară, inspiraţia vine din ecranizarea celebră a piesei „Romeo și Julieta” a lui Baz Luhrman din 1998 – cu Leonardo DiCaprio și Claire Danes în rolurile principale. Aspectul grunge al ținutelor, combinarea texturilor și a materialelor, folosirea accesoriilor statement din mărgele, broderie grea, finisajele strălucitoare – toate acestea te vor face să te îndrăgosteşti de piesele propuse în această colecţie.

Prima colecție IDOL a apărut în magazine și online în octombrie 2018. Aceste colecții sezoniere sunt
lansate pe tot parcursul anului, cea mai recentă versiune este programată să apară în magazinele
TOPSHOP TOPMAN începând cu finalul lunii februarie. Alege-ţi piesele preferate şi planifică-ţi deja ţinutele pentru această primăvară, în cel mai stilish mod care te reprezintă.

Spune-mi şi care este look-ul tău preferat dintre cele de mai sus, ce ai purta şi chiar şi ce nu ai purta. Mă interesează să aflu şi “de ce-ul” din spatele alegerilor tale, pentru că vreau în mod constant să descopăr universul stilistic al cititoarelor mele şi să le ajut să-l definească în cel mai util mod! Hai să conversăm!

Te aştept şi pe Social Media

Sper că ţi-a plăcut acest articol şi te aştept pe pagina de Facebook cu un Like şi pe Instagram cu un Follow. Aici actualizez constant cele mai noi update-uri despre modă, stil şi tendinţe! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV şi tutorial de stil.

În caz că vrei să-ţi reinventezi stilul, te aştept cu drag la sesiunile de stil:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului|
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)
Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza