Garderoba capsula de vara – 13 piese, sub 1000 lei

Funcţionalitatea unei garderobe capsulă se vede mai ales în vacanţă. Cel puţin în teorie, toate ne dorim să împachetăm cât mai puţine haine.

Iată că se poate! Cu 13 piese, compunem peste 70 de ţinute – formula deja cunoscută a unei Garderobe Capsulă de vară, marca MR Image Consulting. Mai jos este o exemplificare a ceea ce ar putea fi în bagajul tău, sau în şifonier – în această vară.

Garderoba capsula de vara – 13 piese, sub 1000 lei

Formula funcţionează după regulile purtătoarei. Dacă îţi place să porţi mai mult pantaloni, atunci vei alege trei perechi de pantaloni şi două fuste, sau patru perechi de pantaloni şi o fusta. Dacă preferi să porţi fustă, atunci alege trei sau patru fuste şi doar două sau o pereche de pantaloni.

Cu cât adaugi mai multe piese, cu atât numărul ţinutelor creşte exponenţial. Accesoriile, încălţamintea, poşeta şi bijuteriile completează fiecare ţinută în parte. Cu cât sunt mai diferite accesoriile, cu atât hainele vor căpăta o nouă identitate, cu fiecare look în parte.

Ce conţine garderoba capsula de vara

Rochiile: favoritele sunt cele vaporoase, cu imprimeu floral.

1. Rochie cu imprimeu floral 139,90 Ron
Dacă vrei să-ţi conturezi soldurile, atunci poţi purta rochia cu cordonul legat. Croiala este ideală mai ales pentru femeile cu forma corpului de triunghi inversat (umeri laţi, şolduri înguste). Pentru zilele când vrei să porţi ceva mai lejer, lasă cordonul dezlegat şi accesorizează look-ul cu o pălarie de paie şi sandale fără toc.
garderoba capsula de vara

2. Rochie neagră, petrecută 59,99 Ron
Chiar dacă vara preferăm culorile mai deschise, o rochie neagră şi sexy este întotdeauna o opţiune de avut la îndemână. Foarte versatilă, ideală pentru seară – suficient de scurtă încât să fie confortabilă atât la restaurant, dar şi la o petrecere. În plus, o poţi purta oricând, nu doar în vacanţă.
garderoba capsula de vara

Pantalonii: scurţi, lungi, palazzo, din voal, denim subţire sau materiale naturale. Îi alegem în funcţie de stilul nostru şi preferinţele textile, forma corpului şi cromatica specifică tipologiei.

Regula generală – pentru o bună funcţionare a Garderobei Capsulă, este să avem piese cu imprimeu doar în partea de jos (pantaloni/fustă), sau doar în partea de sus (topuri,jachete,etc). Dacă porţi mixed prints, atunci alege de la început piese cu imprieuri care se potrivesc între ele.

garderoba capsula de vara
3. Pantaloni culotte99 Ron
4. Jeans scurt, galben 56,99 Ron
5.
Pantaloni scurţi cu talie înaltă 59,90 Ron

Fustele: pot fi vaporoase şi uşoare, sau scurte, îmbrăţişând forma corpului. Alege-ţi fusta potrivită conformaţiei, care să îţi avantajeze silueta indiferent de încălţămintea cu care o porţi sau top-ul pe care îl alegi. Cu cât este mai versatilă din punct de vedere al styling-ului, cu atât mai bine.

Cele de mai jos au elemente cromatice comune, atât cu pantalonii, cât şi cu top-urile.

garderoba capsula de vara
6. Fustă petrecută cu imprimeu floral 71 Ron
7. Fustă scurtă din denim 69,90 Ron
8. Fustă în colţuri cu dungi 71 Ron

In partea de sus

Top-uri: cu bretele tip spaghetti, cu umeri goi, volane, inserţii de dantelă – orice îti place şi te face să te simţi bine, ia cu tine înbagaj. Mai jos sunt trei exemple care se potrivesc cu piesele de mai sus. E bine să treci în revistă funcţionalitatea ţinutelor. Nu doar vizual, la modul “asta merge cu asta”, ci fizic – probează hainele.


garderoba capsula de vara

garderoba capsula de vara
9. Top galben cu inserţii din dantelă 56,99 Ron
10. Top bleu cu volan 47,99 Ron
11. Top alb cu umerii goi 48,99 Ron
12. Top negru 70,99 Ron

Piese secundare – jachete, cardigan din voal sau chiar cămăşi subţiri pe care să le porţi descheiate, peste ţinuta de bază. Ele au roluri multiple – te protejază de soare pe timpul zilei şi adăugă un grad de confort pe timp de seară, când este răcoare.

garderoba capsula de vara

13. Cămaşă albă 59,99 Ron
14. Jachetă din denim 99 Ron

Cum ţi se pare ideea unei garderobe capsulă de vară? Ţi-ar plăcea să călătoreşti cu un astfel de bagaj, bazat mai degrabă pe funcţionalitate şi economisirea spaţiului? Ai 13 piese din care poţi obţine peste 70 de ţinute şi o multitudine de opţiuni stilistice – este simplu şi se poate aplica mai ales în viaţa de zi cu zi!

Spune-mi care e piesa ta preferată din cele de mai sus şi dacă te-ar tenta să încerci garderoba capsulă pentru vară. Cum ai accesoriza ţinutele? Dă-ţi frâu liber imaginaţiei şi dezvoltă dialogul stilistic şi dincolo de online, în ţinutele tale de zi cu zi.

#GetTheStyle

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te aştept cu un LIKE la pagina de Facebook şi FOLLOW pe Instagram,unde  primeşti cele mai noi update-uri despre modă, stil şi tendinţe! Abonează-te şi la canalul de YouTube pentru a vedea fiecare reportaj TV şi tutorial de stil.

În caz că vrei să-ţi reinventezi stilul în 2019, te aştept cu drag la sesiunile de stil:
– Analiza Cromatică: afli culorile care ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor
– Forma Corpului: accesorii, bijuterii şi croieli care îţi avantajează forma/statura corpului|
– Stil Vestimentar: definirea stilului în funcţie de personalitatea şi modul tău de viaţă
– Analiza Garderobei: selecţia şi sortarea hainelor pe care le ai, ţinute noi + garderoba capsulă
– Personal Shopping: cumpărături smart = revitalizează, amplifică şi omogenizează garderoba
– Outfit Portofolio: realizăm şi fotografiem ţinute complete cu hainele tale (noi şi existente anterior)
Detalii complete despre sesiunile stilistce găseşti aici.

Yours,
Mariana Romanică

 

 

 

sursa foto:
answear.ro
fashiondays.ro
southerncurlsandpearls.com

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza