Mă asortez cu amândoi copiii – şedinţă foto de familie

Cred că unul dintre cele mai complicate lucruri pe care le avem de făcut, atunci când ieşim în familie, este să reuşim să ne îmbrăcăm şi să plecăm toţi cu zâmbetul pe buze. Cea mai recentă provocare a fost chiar o şedinţă foto de familie. Am luat în calcul că va fi greu, dar am reuşit să mă asortez cu amândoi copii.

Cum te organizezi

În primul rând, am ţinut cont de decorurile existente pe care le-a pus la dispoziţie studioul foto. Am ales din mai multe variante doar ce ştiam că ni se va potrivi tuturor. Apoi, am luat în calcul cu ce ne stă bine la fiecare în parte şi am căutat un element comun.

Există câteva trucuri de care am ţinut cont, mai ales că cei doi copii ai mei sunt foarte diferiţi: băiatul este blond cu ochi albaştrii şi ten deschis, iar fetiţa are tenul mai închis, ochii căprui şi părul mai degrabă spre şaten.

1. Am ales câte două ţinute pentru fiecare, cu elemente cromatice comune şi fără imprimeuri grafice mari.
2. I-am îmbrăcat din prima în variantele cele mai bune, pentru că ştiam că există şansa să nu mai reuşim să ne schimbăm.
3. Am ales haine vesele, confortabile, în care ei se simt perfect şi care – condiţie obligatorie – le plac şi îşi doresc să le poarte!
4. M-am pregătit pentru haos

Şedinţă foto de familie

Primul decor a fost un fundal crem, cu ornamente florale. Încă nu reuşesc să înţeleg de ce se vede roz.

şedinţă foto de familie
şedinţă foto de familie

şedinţă foto de familie
şedinţă foto de familie

şedinţă foto de familie

şedinţă foto de familie

Al doilea decor a fost din lemn, cu multă verdeaţă şi elemente specifice Paştelui.

şedinţă foto de familie
şedinţă foto de familie

şedinţă foto de familie

şedinţă foto de familie
şedinţă foto de familie
şedinţă foto de familie
Noi am ales să realizăm această şedinţă foto pentru a rămâne cu amintiri frumoase, deşi experienţa la studio cu o familie de patru persoane este o adevărată provocare. Nu cred că a durat mai mult de o oră să facem toate pozele, însă a fost mai mult decât suficient pentru a pune tot studioul cu capul în jos.

Extra tips

Asiguraţi-vă că fotograful este obişnuit cu cei mici – pentru noi, răbdarea şi calmitatea Alinei de la Zoomer Photography au fost asul din mânecă. Recomand tuturor o astfel de experienţă, cel puţin o dată pe an – mai ales că avem ocazia să îmbrăcăm copii cu toate hainele drăguţe pe care nu au cum să le poarte la grădiniţă sau în parc!

Pe Alina o găsiţi, pentru programări, aici. Iar dacă aveţi nevoie de ajutor pe partea de styling, vă stau cu drag la dispoziţie!

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza