Plus size jeans. Cum il alegi?

Denim-ul este un trend principal în acest an si cu siguranță nici ție nu-ți lipsește din garderobă jeans-ul. Este un item atât de versatil, ușor de purtat, confortabil și.. friendly, încât pur și simplu nu ne putem despărți de el.

Secretul este ca perechea preferată de jeans pe care o porți cel mai des să îți vina perfect și să te avantajeze! În plus, contează foarte mult să o asortezi în așa fel încât outfit-ul să fie cool, casual, sexy…și chic – totul în același timp! Da, se poate. În funcție de personalitatea ta, vei doza fiecare caracteristică mai mult sau mai puțin! Dar pentru a te simți feminină, este nevoie de fiecare în parte!

Concret, trebuie să fii atentă la următoarele detalii pentru acel perfect plus size jeans:

înălțimea taliei! Trebuie ca jeans-ul să fie comod, dar să îți și ofere sustinere. Asta înseamnă că trebuie să îți îmbrace foarte bine șoldurile și posteriorul, dacă se poate chiar să aibe talia mai înaltă, pentru a nu crea acele tăieturi inestetice care se văd pe sub bluză, în zona șoldurilor;

plus size jeans

– materialul! Alege întotdeauna un denim elasticizat! Arată mult mai bine, este mai lejer și te va ajuta să te simți confortabil întreaga zi! În plus, nu face atât de multe cute ca denimul neelasticizat, ceea ce va da ținutei tale un aer curat şi neted;

culoarea! Urmărește ca jeansul tău să aibă o nuanța ideală pentru ține! Asta include și degrade-ul sau accentele de tip prespalat și rupturile, franjurile şi aspectul de uzat. Un jeans bleumarin, simplu, fără alte aplicații se potrivește dacă ai un stil clasic, pe când un jeans deschis, cu efecte de presapalat se potrivește mult mai bine unui stil casual. Evident, poți să îi faci un upgrade, în funcție de elementele cu care îl porți.
plus size jeans
personalizare! S-ar putea ca perechea de jeans pe care o găsești în magazin să fie ok, dar să nu fie perfectă! Fii deschisă la ideea că perechea perfectă de jeanși ți-o faci singură, apelând la mici modificări. O manșetă cu lățimea diferită, cât și unde trebuie, schimbă tot! Pe de altă parte, o lungime nepotrivită poate să-ți adauge multe kilograme în plus! Taie, coase, adaugă sau scoate! It’s a must!

styling! Oricât ne-am iubi perechea preferată de jeans, ea va rămâne întotdeauna doar o piesă de bază în ținutele noastre,  ceea ce e foarte bine! Asta înseamnă că poți construi orice în jurul ei, în funcție de locul unde mergi, momentul zilei și dress code.  Adaugă elemente chic, pentru o ținută 100% versatilă, care să se potrivească absolut oricărui tip de eveniment: pantofi cu vârf ascuțit și toc (subțiază piciorul, te fac să pari mai slabă, dar sunt și comozi), top simplu, într-o nuanță care ţi se potriveşte perfect din paletă de culori prietene (completează ținuta fără să o încarce) și un cardigan colorat, cu imprimeu floral sau grafic (sculptează corpul, conferă feminitate ținutei dar o și încadrează într-un stil chic)

plus size jeans outfit
Super style trick! Dacă vrei să îți subtiezi silueta, urmărește o linie cromatică simplă și adaugă o verticalitate contrastantă – poate fi un cardigan închis la culoare! Ochiul va fi sedus de această armonie, percepută ca senzualitate! Astfel te vei bucura de formele tale, fără să-ți mai treacă prin cap că trebuie să mai ascunzi ceva!

Exemplu de look, aici.
sursa foto: pinterest.com

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza