Style Tea Party – primul eveniment #TheStyleClub din 2020

Anul acesta vom avea multe ocazii de a ne întâlni în offline, iar prima dintre ele este chiar Sâmbătă, 18 Ianuarie, când are loc primul eveniment #TheStyleClub – comunitatea formată din clientele şi cititoarele mele, din care faci şi tu parte. Te invit deci la STYLE Tea Party, în cea mai cochetă locaţie din Bucureşti, Bistro Cişmigiu La Etaj.

STYLE Tea Party este o întâlnire super relaxată care are ca unic scop să ne distrăm și evident, să ne scoatem în oraș cea mai iubită ținută.

Pentru că este un Tea Party, ceaiul de la ora cinci va fi asezonat în mod evident și cu o prăjitură.

But there’s a catch!

STYLE TEA PARTY

Cuvântul STYLE nu este pus întâmplător în titlu când organizatorul este un Consultant de Imagine. La STYLE Tea Party vei putea veni cu o întrebare pregătită pentru mine. Dacă dorești un răspuns confidențial, conversația va fi în privat ÎNSĂ pentru a face petrecerea interactivă, dinamică și interesantă, îți recomand ca întrebarea ta să poată fi adresată public. Răspunsul meu va fi astfel util pentru toată lumea și ne va oferi și oportunitatea unei conversații valoroase.

Nu există dress code, poți veni cu cea mai bună prietenă sau cu iubitul ( nu e girls only, dar domnii să-și asume că s-ar putea să fie în maximă minoritate). Ne propunem o după-amiază ludică, în compania cea mai bună, cu subiecte de conversație alese de voi, relaxat, simplu, frumos.

Accesul la eveniment se realizează exclusiv pe bază de invitație.
Detaliile de natura organizatorică sunt disponibile mai jos:


Locaţia, Cişmigiu Bistro – La Etaj
Data, 18 Ianuarie
Ora, 17:00 – ceaiul de la ora cinci tocmai a devenit interesant!

Costul pentru participare este de 100 Ron, incluzând consumaţia şi răspunsul la o întrebare cu temă stilistică pe care o să mi-o adresezi direct.

Solicitarea unei invitaţii presupune achitarea în avans a biletului de participare. Acest cost include consumaţia inclusă în cadrul evenimentului şi trimiterea (via e-mail) a întrebării cu tema stilistică pentru mine cu cel puţin 48 de ore înaintea întâlnirii (Joi, 16 Ianuarie, ora 17). Fiecare participant va primi în cadrul evenimentului răspunsul la întrebarea sa. Îţi recomand ca această întrebare să aibă temă ludică şi să potă fi dezbătută public. Pentru întrebările cu temă de natură privată sau pentru care se va solicita răspuns în privat, răspunsurile vor fi primite în partea de final a evenimentului.

Nu vom lua în calcul de această dată conversaţii bazate pe întrebări ale căror răspunsuri fac obiectul know-how-ului specializat de Consultanţă de Imagine, care ar presupune folosirea instrumentelor de specialitate sau a altor resurse specifice exclusiv serviciilor de consultanţă.

Costul biletului include un ceai şi un desert conform selecţiei disponibile. Puteţi consulta meniul aici.
Pe durata evenimentului consumul altor produse în afara celor incluse se realizează prin comandă şi plată separată, la momentul comenzii, de către fiecare participant în parte.

Vom petrece Sâmbăta cel puţin trei ore împreună, şi pentru că îmi doresc să fie memorabile, pregătesc mai multe surprize pentru voi. Aştept mesajul tău dacă ai întrebări, idei sau dacă nu eşti din Bucureşti, dar ţi-ai doriun astfel de eveniment şi în oraşul tău.

Rezervă-ţi locul pentru STYLE Tea Party aici.

Te aştept cu drag!

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza