7 trucuri practice pentru garderoba ta

Garderoba este unul dintre cei mai importanţi aliaţi ai unei femei întotdeauna chic, activă şi cu vise mari. Şi ştiu că toate suntem aşa. Însă ceea ce e important, trebuie să fie şi prioritar.

Sunt câteva lucruri pe care poţi să le faci constant, pentru a te asigura că garderoba este fresh, hainele sunt în cea mai bună stare şi tu vei arăta întotdeauna impecabil.

7 trucuri practice pentru garderoba taGarderoba capsula

Deschide dulapul si:
1. Scapă de toate hainele uzate sau vechi. Nu, nu le poţi purta nici măcar prin casă – trebuie să dispară de tot.

2. Fă cadou toate hainele care nu îţi vin. Da, toate! Ocupă spaţiu preţios şi te îndepărtează de la focusul tău principal: prezentul.

3. Dăruieşte şi tot ce nu ai purtat deloc sezonul trecut. E clar că dacă n-ai purtat deloc o piesă în acest an, nici anul viitor nu o vei purta.

4. Renunţă la a mai purta pijamale cu imprimeuri infantile. Pentru a te asigura ca nu vei face asta, trebuie să scooţi, efectiv, din casă, acele haine. Cadouri în plus pentru altcineva.

5. Sortează-ţi hainele groase în mijlocul verii şi invers. În acest fel îţi va fi mult mai uşor să te desparţi de piesele vestimentare inutile!

6. Organizează. Fustele, bluzele, cămăşile, pantalonii, lenjeria şi desuurile! Tot! Ideal ar fi să te asiguri că toate sunt la locul lor şi că n-ai uitat de vreo piesă pe undeva prin spatele rândurilor de haine.

7. Aşează pe umeraş tot ce se poate. Dacă nu ai bară pentru umeraşe în dulap, modifică-l. Va fi un proiect de bricolaj amuzant şi uşor pentru iubitul, soţul, tatăl, fratele sau amicul tău, cu care va putea să se mândrească de fiecare dată când va avea ocazia. Pentru tine va însemna  resuscitarea garderobei şi asta merita orice efort!

O garderobă organizată corespunzător te ajută să câştigi TIMP. Dacă te copleşeşte idea şi ai nevoie de ajutorul unui profesionist, programează-ţi un detox de garderobă! Detalii, aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza