13 schimbări de look fulger #Realpeople

Luna Iulie a venit pentru 50 de doamne cu un premiu ca-n poveşti oferit de Veranda Mall: o ţinută aleasă împreună cu consultantul de imagine, o sesiune de personal shopping cu buget de 450 Ron şi un beauty makeover – totul în doar 2 zile.

Eu am oferit consultanţă de imagine în alegerea unei ţinute, pentru 25 dintre aceste fericite câştigătoare. Focusul a fost pe piese care să se potrivească ADN-ului lor stilistic: culorile potrivite în funcţie de nuanţa pielii, a părului şi a ochilor, croielile ideale în funcţie de forma corpului şi stilul vestimentar adaptat personalităţii şi stilului de viaţă.


schimbări de look
schimbări de look
Apoi, zilele de 22 şi 23 Iulie au fost pline de evenimente: Veranda Mall a organizat Parada Reducerilor, cu ocazia discount-urilor de până la 70% oferite de magazine.

Doamnele au avut mai întâi parte de un makeover complet: ţinută nouă deja aleasă, make-up şi coafură în acord cu ţinuta – realizate de profesionişti din domeniu. Apoi, au defilat prezentând noul look, iar în încheiere au povestit publicului despre întreaga experienţă.

În acelaşi timp, am explicat publicului care au fost criteriile stilistice pentru care am făcut anumite alegeri vestimentare în ţinutele câştigătoarelor, care sunt beneficiile consultanţei de imagine şi cum aplicăm în viaţa de zi cu zi ADN-ul nostru stilistic, astfel încât să construim o garderobă capsulă şi să implementăm formula magică: realizarea a peste 70 de ţinute cu doar 13 piese vestimentare.

Participanţii la eveniment au avut parte de sfaturi despre stil, trenduri, trucuri şi secrete utile pentru a străluci în fiecare zi!


schimbări de look

schimbări de look
schimbări de look

13 schimbări de look fulger. #Realpeople

Mai jos vă prezint 13 dintre schimbările de look pe care le-am realizat, 13 doamne complet diferite atât ca stil vestimentar, cât şi ca vârstă şi tipologie. Pentru fiecare rezultat şi-a adus aportul şi echipa de beauty: make-up artisti şi hair stylist.

Vă invit şi pe voi să profitaţi de perioada reducerilor pentru a investi într-o garderobă capsulă, să descoperiţi ce vă reprezintă ca ADN Stilistic şi să vă reinventaţi imaginea cu ajutorul consultanţei de imagine, profitând de oferta specială pregătită special pentru voi!

Cu drag,
Mariana Romanică

 

 

fotografii realizate de:
Mihaela Tasulea şi Anelise Salan

V
Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza