Before and After: Schimbare de stil pentru IRINA

Ca să-ţi dai seama că a venit momentul să faci o schimbare de stil, trebuie să fii, de obicei – pe un drum al descoperirii de sine. După caz, femeile simt această nevoie mai devreme sau mai târziu în viaţă. Eu spun că, cu cât e mai devreme, cu atât mai bine!

Pentru Irina, momentul acesta a venit la (doar) 26 de ani. Dar nu-ţi închipui că Irina este puştoaica tipică de 26 de ani, fără griji şi cu gândul la petreceri.

Irina este întruchiprea femeii mileniste. Iubeşte cultura şi arta, studiază şi caută frumosul în tot ceea ce o înconjoară. O interesează fenomenele sociale, atât la nivel tehnologic cât şi global. Are gândire critică – pentru că este o perfecţionistă, dar şi o latură analitică şi foarte logică antrenată de profesia ei de bază: jurist.

În timpul liber Irina se perfecţionează pentru a-şi transforma pasiunea în profesie. Îi place tot ce ţine de comunicare – în special în zona de brand, şi ajută deja mai multe proiecte de afaceri la conturarea unei strategii de comunicare şi la implementarea ei.

irina verlan schimbare de stil birou
Dincolo de asta, ca orice femeie, Irina este pasionată de modă. Are o colecţie impresionantă de accesorii, iubeşte în special pantofii şi este genul care şi-a cheltuit primul salariu pe piese de designer. De fapt, aşa am ajuns să ne cunoaştem.

irina verlan schimbare de stil accesorii
După primele trei întâlniri, în care a aflat care este direcţia stilistică cea mai potrivită pentru ea (sesiunea de stil vestimentar), ce culori i se potrivesc + cum să le asorteze (analiza cromatică) şi care este forma corpului ei şi croielile care o avantajează (forma corpului), a urmat întâlnirea revelatoare.

Ne-am întâlnit acasă la ea pentru analiza garderobei şi atunci a devenit evident motivul dilemei ei vestimentare nesfârşite. De fapt, Irina, care are o personalitate unică şi gusturi deosebite, îşi reprima exprimarea lor şi se îmbrăca la polul opus acestora – deşi garderoba ei e plină de minuni.

irina verlan schimbare de stil body
Am lucrat cu ea pe conceptul de garderobă capsulă, care îţi oferă posibilitatea de a crea peste 70 de ţinute cu doar 13 piese vestimentare. Apoi a urmat o sesiune de personal shopping, ocazie cu care am umplut micile goluri pe care sesiunea anterioară ni le dezvăluise.

Ultimul pas a fost întâlnirea – tot la ea acasă – pentru outfit portofolio. Am realizat ţinute cu toate hainele şi accesoriile, am fotografiat fiecare rezultat şi l-am transformat într-un ghid de stil ideal pentru orice eveniment. Cu această ocazie, am deschis cufărul cu bijuterii alese pe sprânceană, dar nepurtate de atâta timp.

irina verlan schimbare de stil cercei
Completarea pe care Irina a facut-o şi pe care o recomand fiecărei femei este cursul de automachiaj şi cel de self hairstyling. Garderoba nouă aduce cu sine un look nou, care este complet doar cu un machiaj şi o coafură potrivite. Practic, o apariţie cu toate detaliile puse la punct.

Rezultatul?

Aş vrea să vezi că tot ce-i mai important – atitudinea şi starea de spirit – înfloresc atunci când te uiţi în oglindă şi te iubeşti! Asta se vede şi la Irina, în pozele de mai jos!

Before/After – Schimbare de stil pentru IRINA

Look 1 – day by day.

Nu are un dress code la locul de muncă, aşa că poate purta o ţinută urbană, feminină şi confortabilă în acelaşî timp.

style makeover casual irina veran

Look 2 – cocktail

Evenimentele care încep de obicei la ora 18, la care Irina participă de cel puţin două ori pe săptămână. Aici are ocazia să-şi dezvăluie potenţialul şi să socializeze cu potenţiali colaboratori, lăsând o primă impresie care să conteze!

style makeover cocktail irina veran

Look 3 – ţinutele de seară

Ocaziile în care vrem să fim chic, elegante, dar în acelaşi timp feminine. Poate fi o cină romantică sau o întâlnire într-o locaţie deosebită. De altfel, Irina participă la cele mai cool deschideri de restaurant din oraş.
style makeover evening irina veran

Cum arăţi, cum te simţi, cine eşti, când în sfârşit porţi hainele potrivite pentru tine?

Radiezi.

irina verlan schimbare de stil
Despre proiectul #RealPeople

Mi-am propus să-ţi prezint schimbări de stil, schimbări de look, de fler şi atitudine ale unor femei ca tine – oameni reali. Mergem acasă la ele şi facem transformarea pe loc. Mă folosesc de toate atributele pe care activitatea de consultant de imagine mi le oferă şi aplic magia în trei direcţii: vestimentaţie, coafură şi machiaj.

Pentru Irina am realizat o tranziţie de la stilul young la stilul chic. Aceasta este povestea schimbării ei de stil, dar poate fi şi povestea ta. Poţi începe şi tu propria schimbare de stil chiar acum.

fotografii: Alina Băisan

Alte schimbări marca MRIC #RealPeople

Alina, MonaCristina, Mihaela

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza