Cadou pentru Sarbatori: oferta speciala

Întotdeauna mi-a plăcut să primesc cadouri, dar am o pasiune deosebită şi pentru a le dărui. M-am gândit la un cadou pentru sarbatori care te va fascina, dar în acelaşi timp te va apropia de modă şi de tine însăţi într-un mod pe care nici nu ţi-l poţi închipui.

Este chiar partea care m-a cucerit pe mine când vine vorba de consultanţa de imagine: analiza cromatică.
Mai exact, magia culorilor. Puterea lor de a ne schimbă înfăţişarea, felul în care ne modifică fizionomia şi modul extraordinar prin care transmit o atitudine, o stare – în funcţie de fiecare tipologie în parte.

Deci, pentru a putea folosi în vestimentaţie, machiaj – şi nu numai – toate atu-urile culorilor, trebuie să şti întâi de toate în ce tipologie te încadrezi. Cum afli acest lucru? Prin sesiunea de stil numită Analiză Cromatică.

Analiza Cromatică

Analiza Cromatică este o sesiune de stil specială, pe care eu o consider baza ADN-ului tău stilistic. În această întâlnire vei afla foarte multe informaţii despre culori, dar cel mai important este că vei şti:
– care este tipologia ta cromatică
– cele peste 40 de culori care ţi se potrivesc
cum să asortezi aceste culori între ele
cum şi când să porţi culorile îndiferite ipostaze din viaţa ta
– cum şi cu ce culori să porţi negru
– cum şi cu ce culori să porţi alb, ce nuanţă de alb ţi se potriveşte
culorile ideale pentru piese de bază, bijuterii şi accesorii
– culoarea ideală pentru părul tău
– nuanţele potrivite pentru machiaj

Analiza cromatică începe cu un test de culoare, care presupune, pe lângă evaluarea cromaticii tenului, a părului şi a ochilor, o întreagă demonstraţie de ştiinţă şi magie în faţa oglinzii. Practic, vei vedea cu ochii tăi ce efect au culorile asupra trăsăturilor tale faciale. Vom testa peste 50 de nuanţe, cu ajutorul unei metode bazate pe un know-how internaţional.

analiza cromatica
Vei fi surpinsă de modul cum trăsăturile tale se transformă sub influenţa culorilor şi te vei îndrăgosti de acelea care te fac să radiezi şi îţi scot în evideţă frumuseţea naturală.

În plus, vei primi şi o paletă de culori specifice tipologiei tale, pe care să o ai mereu la îndemână şi de care să te ajuţi la fiecare sesiune de shopping.

mica3
Dar să vorbim şi despre cadou! Pentru că orice ocazie este ideală, dar sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase din an, m-am gândit să-ţi ofer ocazia de a te bucura de o experienţa unică.

Cadoul de la mine pentru Sărbători

Sesiunea de analiză cromatică împreună cu un bonus substanţial, esenţial în frumuseţe fiecărei femei – sprâncene perfecte.

oferta craciun MRIC btPractic, sesiunea de stil se va încheia cu o stilizare a sprâncenelor, astfel încât tu să fii pregătită pentru sărbători şi pentru petrecerile de neuitat ale sfârşitului de an. În funcţie de nevoile tale, vom aplica sprâncenelor tale un tratament clasic de stilizare profesională sau un ritual Henna Spa – singura metodă de stilizare şi vopsire semipermanentă a sprâncenelor 100% noinvazivă.

În plus, vei putea să te foloseşti de informaţiile despre culori pentru a-ţi alege rochia perfectă şi ţinutele pentru toate întâlnirile, mesele în familie, petecerile de Crăciun şi petrecerea pentru Revelion!

Începe sfârşitul de an cu o experienţă pe măsura anului care vine!

Oferta este valabilă în perioada 12-31.12.2016, iar programările se fac la 0744514871 sau [email protected]
Mai multe detalii despre fiecare seiune găseşti aici: analiza cromatică, stilizare sprâncene.
Pachetul se poate cumpăra nominal sau oferi cadou, sub forma unui voucher.

cadou pentru sarbatori
Te aştept cu drag!

Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza