Lista de shopping pentru Decembrie

De când a început luna Decembrie mă gândesc la ţinuta pentru Crăciun, cea pentru Revelion şi apoi, ţinutele pentru toate celelalte evenimente la care voi participa, printre care şi serbarea celui mic din acest weekend. Cred că eşti cam în aceiaşi situaţie, nu-i aşa?

Pe lângă asta, ultima lună din an este şi cea mai friguroasă, ceea ce presupune un upgrade al garderobei capsulă cu piese care ţin de cald, dar sunt în acelaşi timp chic.

Nu în ultimul rând, cadourile. Începi să te gândeşti la toţi cei dragi şi ai deja o lista, cel puţin mentală, cu fiecare în parte şi ce anume l-ar bucura cel mai mult.

Dar hai să începem cu… începutul.

Modă. Shopping. Styling

1. Ţinute de neuitat

Cu siguranţă trebuie să fie o ţinută spectaculoasă, depinde doar de locul şi tipul petrecerii ce anume vei purta. Pentru mine, opţiunile sunt clare şi au un singur nume: Rozalia Bot. Piesele se găsesc aici şi costă între 300-500 euro.

tinute rozalia bot
2. Pantofii Cenuşăresei şi Clutch-ul norocos

Este o Cenuşereasă modernă şi un clutch cu siguranţă magic, iar eu mă întorc la obiceiuri mai vechi în care geanta se asorta cu pantofii. Nu ştiu să-ţi spun unde, cum şi când le-aş purta SAU cu ce o să le asortez, ştiu doar că Mihai Albu are în colecţia sa pentru toamnă iarnă 2016/2017 aceste piese superbe, pe care mi le doresc în garderobă. Pantofii Red Marble costă 1049 Ron şi îi găsiţi aici, iar clutch-ul Animal Print costă 999 Ron şi îl găsiţi aici.

mihai albu animal print

3. Haină din cashmere

Nu mă pot hotărî între cele trei modele de la Depot 96. Cardiganul lung negru/roşu din casmere cu glugă şi manşete din blană (1499 Ron, aici), jacheta lungă beige din cashmere cu manşete din blană (1499 Ron, aici) sau jacheta lungă gri cu guler din blană şi buzunare aplicate (1499 Ron, aici).

haina cashmere depot 96
4. Bijuteria – talisman

Brăţară Malvensky Lotus Charm cu diamant
. Face parte din colecţia pentru sărbători a acestui an şi este un simbol absolut superb, care poate fi purtat de-a lungul întregului an. Este un cadou memorabil şi valoros pentru cineva drag – mai ales dacă îţi doreşti să te ţină minte. Eu recunosc, simbolul acestei brăţări m-a fascinat.  Brăţara este disponibilă aici şi costă 650 Ron.

14-karat-gold-diamond-lotus-on-string-bracelet-gallery-1-1000x1000

Cadouri

Cadourile pot fi de mai multe feluri: personale sau intime, în ceea ce priveşte prietenii apropiaţi şi familia, sau de business, pentru parteneri, colaboratori sau clienţi. Eu mă voi referi în special la cadouri personale. Aş face întotdeauna cadou ce mi-ar plăcea mie să primesc:

5. Beauty Kit YSL

Este imposibil să dai greş cu un beauty kit. Acele seturi cadou conţin produse de cosmetică şi/sau make-up şi le găseşti în parfumerii. Dacă într-adevăr îţi doreşti să impresionezi, alege seturile Yves Saint Laurent de la Douglas. Sunt produse de cea mai bună calitate. Trebuie să spun că un astfel de set mi-ar plăcea şi mie să găsesc sub brad.  Seturile costă 159 Ron, respectiv 169 Ron şi sunt disponibile online aici şi  aici.

ysl douglas
6. Skin Care by Apivita

Nimic nu se compară cu un cadou dedicat pielii tale. Alege un cadou de tip set care să conţină gel de duş, cremă şi ulei de corp din aceiaşi gamă. În acest fel, ai parte de experienţa completă a unui răsfăţ!  Mizează pe parfumurile preferatede tine sau cei dragi şi îndreaptă-te către produse naturale, create cu grija pentru sănătatea ta. Apivita îţi oferă în acest an seturi cadou superbe, toate produsele fiind inspirate din miraculoasa societate a albinelor. Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu sau în magazinul Apivita din Băneasa Shopping City.

apivita set cadou7. Naked Make-up

Toate femeile visează la paleta perfectă de machiaj, care să îndeplinească cele mai sofisticate dorinţe: potrivită atât pentru machiajul de zi cât şi pentru machiajul de seară, cu nuanţe care înfrumuseţează orice culoare a ochilor şi se potriveşte indiferent de subtonul pielii, încape în portfard şi.. arată ca o bijuterie. O astfel de paletă există! Naked Ultimate Basics de la Urban Decay bifează toate aceste caracteristici şi este un must have absolut. Paleta costă 236 Ron şi este disponibilă aici.

naked ultimate basics urban decay all matte

Experienţe pentru trup şi suflet

8. Abonament la Spa

Nimic nu se compară cu răsfăţul unui masaj sau a unui tratament corporal, completat de relaxarea în cel mai elegant jacuzzi din oraş. Am fost de curând la Shiseido Spa Stejarii Country Club şi m-a fermecat atmosfera, este un loc în care zen-ul pluteşte în aer, pur şi simplu. Astfel, pot să spun că nu-mi doresc doar o altă vizită acolo. Sunt decisă, îmi doresc un abonament la această oază de relaxare, mi-aş dori să fie locul unde mă refugiez de aglomeraţia oraşului şi îmi eliberez mintea de gânduri. Toate detaliile despre facilităţile Shisheido Spa, aici.

shiseido-spa-2-piscina-c
9. Tinereţe fără bătrâneţe

Este vorba despre estetică corporală şi o procedură care îţi regenerează întreg organismul, cu o mulţime de beneficii pentru fizic şi sănătate. De criosaună mai auzisem, pentru că mai multe vedete folosesc deja acest procedeu şi ştirea a apărut pe toate canalele de presă. Nu ştiam însă (dar am aflat la brunch-ul de la Noblezza Beauty Clinique) care sunt beneficiile extraordinare ale criosaunei. M-am decis că vreau să fac programul complet recomandat – 20 de sesiuni a câte 3 minute. În plus, în criosaună, deşi temperatura este foarte scăzută, nu este chiar atât de frig. Te-am făcut curioasă? Terapia costă 90 Ron/şedinţă şi toate detaliile sunt disponibile aici.

shopping decembrie pachet criosauna

Tot ce îţi poţi dori

10. Garderoba capsulă perfectă

Acele 13 piese din care să poţi crea peste 70 de ţinute. Este un cadou pe care mi l-aş dori cu siguranţă dacă nu aş fi consultant de imagine şi la care toate femeile visează, fără echivoc. Este cadoul experienţă pe care eu îl ofer în acest Decembrie şi include 4 sesiuni stilstice exclusive:
ADN Stilistic – descoperi ce culori şi croieli se potrivesc tipologiei tale şi care este stilul tău ideal
Detox de garderobă – verificăm întreaga ta garderoba şi păstrăm doar ce ţi se potriveşte
Personal Shopping – cumpărăm acele piese care să-ţi completeze garderoba capsulă
Outfit Portofolio – creăm cele 70 de ţinute cu cele 13 piese şi le imortalizăm în fotografii

garderoba capsula
2017 poate fi anul în care într-adevăr să străluceşti, iar sesiunile stilistice cu mine au această putere magică de a te transforma în ceea ce-ţi doreşti să fii!

Pachetul special pentru Crăciun are o reducere de 20%, costă 600 Euro şi toate detaliile sunt disponibile aici.

Tu ce-ţi doreşti pentru Decembrie? Te-ai gândit deja la ce vei pune sub brad pentru cei dragi, sau mai degrabă îţi fuge gândul la ceea ce-ţi doreşti tu? Dar despre lista mea de shopping pentru Decembrie ce părere ai? Spune-mi ce crezi printr-un comentariu, pe care poţi să-l laşi completând căsuţa specială de mai jos!

Un Decembrie magic!

Yours,
Mariana Romanică

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza