Carmen Iohannis – infantilism vestimentar

Nu este în nici un caz prima oară când prima doamnă a României gafează din punct de vedere vestimentar. Este prima oara, însă, când nu a avut simţul penibilului.

Despre apariţie în sine, despre rochie, lungime şi culoare s-a scris deja în nenumărate rânduri. Nu respectă niste norme clare, dar întrebarea este: de ce?

De ce doamna Iohannis insistă să iasă în evidenţă la aceste evenimente oficiale, în acest fel? Ce vrea să demonstreze? Apariţia ei denotă lipsă de respect faţă de toţi cei care o înconjoară sau o privesc direct sau indirect. Până acum însă nu şi-a trădat disperarea. Comportamentul ei stilistic duce la o singură concluzie: infantilism vestimentar.

carmen iohannis rochie
Pe lângă cealaltă doamnă din fotografia de mai sus, Carmen Iohannis arată ca şi cum s-ar fi rătăcit în cadrul. În nici un caz nu arată ca soţia unui preşedinte, iar ipostaza în care s-a aflat i-a ştirbit cu totul din eleganţă.

În plus, un detaliu inacceptabil al acestui look: doamnei Iohannis i se văd sfârcurile prin rochie. O imagine cu totul neplăcută, care circulă acum în întreaga lume.

carmen iohannis sfarcuri
Într-un context care impune sobrietate şi în condiţiile în care ceilalţi participanţi la eveniment sunt nimeni alţii decât reprezentanţii Germaniei, ţară recunoscută pentru stricteţea de care dă dovadă atât în protocol, cât şi în toate celelalte domenii, apariţia doamnei Iohannis nu face decât să sfideze.

carmen iohannis presedinte germania
Desigur, s-a spus că s-a făcut de râs, dar de fapt, ne face şi pe noi de râs. În plus, aspectul genunchilor ei nu este tocmai estetic, iar pantoful nude ne dă senzaţia că este desculţă şi intensifică aspectul lipsei de eleganţă.

Ce trebuia să poarte? În mod ideal, un deux-pieces. Dar chiar şi acelaşi tip de rochie, bleumarin şi cu cinci centimetrii mai lungă, tot era mai bine. În plus, mâneca trebuia să fie lungă.

carmen iohannis tinuta
În plus, putea opta pentru dresuri invizibile ( 8 den, La Perla) şi un sutien cu cupe întărite. Desigur, putea opta şi pentru o soluţie mai elegantă chiar şi în cazul în care insista să nu poarte sutien: accesorii speciale pentru sfârcuri (se găsesc aici şi costă doar 13 lei).

carmen iohannis
Atât de simplu şi în acelaşi timp atât de greu, pentru Carmen Iohannis.

Mariana Romanică

Sursa foto:
stiripsurse.ro
astratex.ro
pinterest.com
shop.andreearaicu.ro

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza