Colecţia C&A Primăvară Vară 2017

În fiecare an colecţiiele noi sunt foarte aşteptate. Brandurile au ocazia să ne fascineze cu creaţii care vor deveni mai târziu vedete la noi în garderobă. Am văzut deja un preview al colecţiei C&A Primăvară Vară 2017 şi acum aştept cu şi mai mare nerăbdare să vină primăvara!

Colecţia C&A Primăvară Vară 2017 are un vibe relaxat. Include mult denim, alb, şi probabil cea mai frumoasă culoare din câte există: rose gold. Locaţia atent aleasă – restaurantul Sharkia Glasshouse, standurile cu mirodenii şi bunătaţi de la SOLARIS dar şi setup-ul evenimentului au avut menirea să ne transpună într-un bazar oriental. Tema evenimentului a fost Style Bazaar by C&A.

C&A Primavara-Vara 2017
Pentru hainele din această colecţie accentul a fost  pus pe detalii. Dantela croşetată, macramé-urile şi imprimeurile tip patchwork au ieşit în evidenţă în mod deosebit. Vom putea achiziţiona superbele piese începând cu data de 3 Martie 2017, din toate magazinele din România.

C&A primavara vara 2017

Colecţia C&A Primăvară Vară 2017

C&A SpringSummer 2017 Lookbook (20)
C&A SpringSummer 2017 Lookbook (1)
CLOCKHOUSE by C&A SpringSummer 2017 Lookbook (15)
CLOCKHOUSE by C&A SpringSummer 2017 Lookbook (17)
CLOCKHOUSE by C&A SpringSummer 2017 Lookbook (21)
C&A SpringSummer 2017 Lookbook (19)

La evenimentul de preview al colecţiei, am avut ocazia să văd laolaltă aceste haine. Dincolo de aspectul lor, trebuie să îţi mărturisesc că textura materialelor m-a cucerit. Atât denim-ul, cât şi jachetele bomber din materiale pretioase, sau rochiile cu imprimeu floral, sunt moi şi blânde la atingere. Senzaţia este cea a unei mângâieri. Asta mă duce cu gândul la ceea ce ne dorim cu toţii de la o ţinută perfectă: confort.

C&A Primăvară Vară 2017
C&A Primăvară Vară 2017
Dacă nuanţele soft şi diafane sunt preponderente în colecţia de haine, nu putem spune acelaşi lucru despre cea de costume de baie. Culorile tari şi imprimeurile în contrast te vor face să fii în centrul atenţiei, atât pe plăjă cât şi la piscină.

C&A primavara vara 2017 costume baie
Sezon după sezon, colecţiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, care reuşeşte să transpună trendurile în modă de buna calitate la preturi accesibile, pentru intreaga familie.

Ce părere ai despre acest mic preview C&A Primăvară Vară 2017? Îţi place stilul, dar ţinutele de mai sus?
Lasă-mi un comentariu cu părerea ta în căsuţa de mai jos!

Yours,
Mariana Romanică

sursa foto:
C&A
Magda Gheorghe Photograpfy

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza