Te defineste un look extravagant? Afla cum se poarta, de fapt.

Atunci cand vrem sa purtam un look extravagant, problema incepe cu alegerea outfitului si practic nu se termina niciodata! Vreau sa-ti spun mai multe secrete de stil care sa te ajute sa intelegi cum sa-ti creezi singura un astfel de look.

Poti purta ceva extravagant fara niciun motiv, daca asta te reprezinta din punct de vedere stilistic. 

“Less is more” este de cele mai multe ori sfatul ideal, insa.. gandeste-te la reversul medaliei: “more is less”. Acum, scufunda-te in imaginea de mai jos.

small1
Style trick no. 1:

Mai sus este un look de inspiratie etnica si debordeaza de culoare. Ceea ce vreau sa punctez prin “more is less” este armonia look-ului. Paleta cromatica este coerenta si constanta, aspect foarte important atunci cand vrei sa asociezi multe elemente intr-un look! Daca vrei sa incerci ceva de acest gen, asigura-te ca machiajul, accesoriile si vestimentatia se imbina armonios. Aici observi culori calde, iar liniile grafice si negre din machiaj sunt regasite ca mood in bentita rosie cu tinte aurii. Ai un exemplu bun de extravaganta coerenta, expresiva, creativa si expansiva!

small3
Style trick no. 2:

Foloseste-te la maxim de potentialul propriu! Asa cum machiajul colorat impreuna cu ochii verzi transpun perfect penele de paun regasite in accesoriul din par, la fel varfurile ombre cad perfect pe topul deschis la culoare. Pantalonii gri, alesi nu intamplator intr-o culoare de baza, lasa atentia sa se focuseze in partea de sus! O extravaganta minimalista, unde atitudinea schimba regulile jocului! Atentie insa, un astfel de outfit se potriveste mai degraba unui corp ectomorf. Daca vrei sa afli ce tip de corp ai din punct de vedere al tipului somatic, click aici!

small2
Style trick no. 3:

De aceasta data, avem o singura pata de culoare, exprimata prin machiaj! Extravaganta este prezenta aici prin pretiozitatea materialelor, atat cea a turbanului, cat si cea a bluzei. Transparenta in forma de V a topului este o alta extravaganta, de data aceasta exprimata prin croiala, care adauga personalitate look-ului. Daca vrei sa incerci un astfel de machiaj statement, nu uita ca tinuta trebuie sa se ridice la aceeasi inaltime, fara sa distraga totusi atentia. Asa cum observi in look-ul de mai sus, culorile alese pentru haine sunt foarte deschise, ceea ce face ca fardul portocaliu si ciclame sa iasa foarte mult in evidenta! Ne ajuta si ochii deschisi la culoare ai modelului, care subliniaza contrastul cromatic!

small4
Style trick no. 3:

Aceast look este un bun exemplu al utilizarii culorilor. Extravaganta portocaliului head-to-toe, la care se adauga un strop discret de sexy, prin croiala pantalonilor – nu putea fi scoasa in evidenta cu un machiaj simplu. Machiajul intens, conceptual, cu acele gene foarte lungi, spune o poveste. Observa aici pantoful care are efect nude, facand piciorul sa para interminabil! Lipsesc intentionat accesoriile, iar coafura este tot intentionat atat de simpla. Look-ul este de impact cu doar 4 elemente.

Te defineşte un astfel de look, unde l-ai purta? Daca astepti o ocazie deosebita, inseamna ca stilul extravagant nu este reprezentativ pentru tine. Daca porti cu usurinta elemente care atrag atentia sau socheaza, inseamna ca acest stil te defineste.

Nu uita, ca sa arati bine intr-un look extravagant, trebuie sa te simti in largul tau, sa te simti frumoasa si sa-ti asumi ca vei fi in centrul atentiei!

Have a fabulous extravagant experience!

Yours,
Mariana Romanica

Echipa:

Styling: Mariana Romanica, Teodora Maracineanu, Gabriela Alexandra Matei
Make-up: Simona Girbou, Oana ungureanu, Aurelia Leonte, Narcisa Simandan
Hair: Mihaela Giulesteanu
Modele: Ana L, Johanna R, Cristina C, Andreea N

Outfits: Larisa Dragna Fashion

Accesorii: Fashion Candy

Un proiect Dalles Go

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza