Analiza Cromatică – despre nucleul consultanţei de imagine într-un interviu pentru Digi24

Am vorbit cu Monica Rădulescu, realizatoarea rubricii Secretul Frumuseţii de la DigiMatinal Digi24 despre Analiza Cromatică – sesiunea stilistică prin care descoperi, cu ajutorul unui know-how internaţional, care este paleta personalizată de culori care ţi se potrivesc, în funcţie de nuanţa pielii, a părului, a ochilor şi a buzelor.

Cum poţi să străluceşti, doar alegând hainele în culorile potrivite, cum să asortezi culorile în ţinute perfecte şi cum să alegi cele mai bune nuanţe pentru accesorii, bijuterii, manichiură, machiaj şi păr – toate sunt secrete pe care Analiza Cromatică ţi le dezvăluie.

Aici poţi urmări reportajul:

In cadrul analizei cromatice vei vedea in timp real efectul culorilor asupra chipului tau. Vei observa cum raspunde fiecare element al morfologiei tale faciale la culorile potrivite si la cele nepotrivite: ochii cad sau se lumineaza, sunt mai mici sau mai mari, buzele sunt mai pline sau mai subtiri, nasul este mai lat sau mai ingust, cearcanele mai proeminente sau estompate – totul in raport cu culorile pe care le alegi!

Descoperi:
– care sunt culorile care te avantajeaza
– carei tipologii cromatice apartii: Primavara / Vara / Toamna / Iarna
– din ce subtipologie cromatica faci parte (din cele 16 existente)
– care sunt culorile cele mai potrivite pentru tine (haine, machiaj, coafura, accesorii)
– care sunt excelentele tale din punct de vedere cromatic
cum sa asortezi culorile in functie de trasaturi  si look-ul dorit
– cum sa porti culorile in functie de stilul tau vestimentar
– cum sa porti culorile in functie de forma corpului
cum sa integrezi culorile in tinutele business, casual, de seara

Vei avea o paleta de culori personala – concretizată printr-un portofel cromatic – care contine cele mai potrivite nuante pentru tine. O poti folosi cand esti la cumparaturi sau pur si simplu pentru a-ti aduce aminte imediat care sunt culorile tale ideale!

O sesiunea de Analiză Cromatică poate costa între 69€ -149 €, în funcţie de volumul de informaţii pentru care optezi. Ea este disponibilă în trei variante de complexitate: beginner, advanced şi expert.

Mai multe detalii despre acestă sesiune stilistică sunt disponibile aici.

Yours,
Mariana Romanică

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza