Garderoba capsulă a unei mămici cochete

Lucrez în fiecare lună cu femei încântate de ideea că poţi construi peste 70 de ţinute cu doar 13 piese vestimentare. Totuşi, am observat că mămicile aleg şi poartă întotdeauna lucruri asemănătoare. Mă recunosc şi eu cu uşurinţă în alegerile lor pentru că mare parte din timp îl dedic băieţelului meu de 3 ani jumate.

Am făcut o listă cu piese actuale, potrivite pentru garderoba capsulă de primăvară-vară a unei mămici cochete, care să ne fie pe cât de chic, pe atât de eficientă.

Geaca de blugi


Dacă nu ai una, trebuie să-ţi cumperi. Se încadrează de minune la orice ţinută, este confortabilă, îşi îndeplineşte rolul de jachetă şi vei fi şi în trend. Denimul este la modă şi dacă întâmplător, în zilele în care “te îmbraci cu ce-i curat”, te trezeşti din cap până-n picioare în jeans, va fi ca şi cum ai făcut asta intenţionat. Găseşti modele asemănătoare aici.

Blazer-ul


Un sacou destructurat – eventual fără nasturi şi cu mâneci trei sferturi, pe care să poţi să-l adaugi la aproximativ orice şi ţinuta să se transforme imediat într-una smart casual. E un truc bun, mai ales când trebuie să jonglezi cu programul şi nu ai mult timp la dispoziţie pentru a crea ţinute complexe. Ţi-aş recomanda o nuanţă deschisă, nude. Găseşti modele asemnănătoare aici.

Bluza cu volane


Poate să aibă mânecile cu volane, să fie decorată, colorată şi oricum altfel ţi-o închipui tu. Este o piesă pe care o poţi purta cu jeans şi un pantof cu toc atunci când ieşi în oras, sau cu pantofi cu talpă joasă, oricând în timpul zilei. Modele asemănătoare, aici.

Pantaloni de trening


Ai să râzi, dar trendul active wear a transformat pantalonii de trening în ceva foarte hip. Ca să fiu sinceră, ceva mai comod de atât nu există. Iar dacă îi porţi cu geaca de blugi sau piele şi o pereche drăguţă de cercei, vei fi mai mult decât stylish în zilele în care ai multe drumuri de făcut. Aici ai câteva modele asemănătoare.

Pantofii sport


Investeşte în încălţăminte sport care să te înspire din punct de vedere stilistic, să fie confortabilă şi de foarte bună calitate. Mai nou, poţi să porţi pantofi sport la orice, aşa că doar propria creativitate îţi stă în cale. Modele asemănătoare, aici.

Rucsacul


Sau geanta poştaş, dacă rucsacul e prea mult pentru tine. În orice caz, trebuie să fie ceva care să nu-ţi solicite mâinile absolut deloc. O poşetă independentă, aşa cum îmi place mie să-i spun. Caută ceva de piele care să reziste la şocuri şi care să aibe barete ajustabile. Dacă vrei să fii super chic, alege o nuanţă metalizată de auriu, argintiu, rose gold sau bronz. Modele asemănătoare găseşti aici.

Jeans-ul

garderoba capsulă
O pereche simpă de jeanşi, din denim mai închis la culoare, fără zone prespălate, rupturi sau alte accesorii. Alege eventual ceva dintr-un material care să conţină elastan, pentru că va fi mult mai confortabil şi uşor de purtat. Aceasta este perechea de jeans în care merită să investeşti, pentru că ei se vor potrivi cu tot ce ai în garderobă. Dacă vrei doar un jeans care să fie la modă şi pe care îţi asumi că-l vei purta maxim un an, poţi cumpăra din magazinele fast fashion orice model, oricât de extravagant ar fi el. Găseşti modele asemănătoare aici.

Garderoba capsulă a unei mămici cochete

Nu uita că toate aceste piese se vor potrivi în garderoba capsulă doar dacă îndeplinesc cele trei condiţii esenţiale: să fie în culorile tale potrivite, să aiba croielile potrivite formei corpului tău şi să îţi reprezinte personalitatea din punct de vedere al stilului.

La secţiunea servicii vei găsi o întreagă gamă de opţiuni dacă vrei să-ti reinventezi stilul vestimentar, şi la rubrica oferte speciale vei găsi variante predefinite care te ajută să-ţi creezi garderoba capsulă by the book, descoperindu-ţi ADN-ul Vestimentar şi identitatea stilistică.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza