Get her look: Kate Middleton, the casual classic outfit

Kate Middleton şi-a depăşit statutul de persoană publică şi a intrat în inimile noastre definitiv, odată ce a transformat în realitate povestea Cenuşeresei. Fata simplă, care se căsătoreşte cu un prinţ.

Ea surclasează chiar şi acest statut, prin atitudine, prezenţă, apariţii. Tot ceea ce face prinde atât de bine la public încât este greu să nu ne întrebăm dacă într-adevăr aşa este ea, sau totul are o strategie politică în spate. Un lucru este cert, şi-a câştigat cu acest fel de a fi simpatia incontestabilă a întregului mapamond.

Şi când vine vorba despre stil, Kate Middleton câştigă de fiecare dată. Coafura şi machiajul simplu i-au devenit deja semnătură. Acestea sunt completate de ţinute etern elegante, care îmbină delicateţea ei subtilă cu puterea roului pe care îl are. Postura, zâmbetul, modul în care îşi controlează mişcările şi discursul, o transformă în prinţesa preferată a zilelor noastre.

Silueta ei subţire şi dreaptă este adesea transformată în feminitatea întruchipată, cu ajutorul culorilor deschise şi a croielilor în A. Sobrietatea statutului este scoasă în evidenţă cu croieli simple, drepte. La fiecare gală, frumuseţea ei străluceşte mai mult decât hainele, datorită stilului etern elegant, dar cast şi uşor îndrăzneţ pe alocuri.

Get her look: Kate Middleton, ducesa de Cambridge

Pentru rubrica de astăzi am ales un look casual, foarte simplu, dar în acelaşi timp elegant şi uşor de purtat. Se potriveşte oricăui tip de corp şi tipologii cromatice, fiind compus aproape în totalitate din piese de bază.

S-ar putea ca, dacă te uiţi bine în şifonier, să găseşti toate elementele pentru a recrea acest stil chiar mâine.

The wow factor nu este, in cazul ei, ceva iesit din comun, ci întotdeauna o combinaţie câştigătoare între croială şi culoare, pe un fond neutru. În cazul de mai jos, culoarea pulovarului în combinaţie cu părul castaniu şi strălucirea pielii au fost secretul look-ului ei.

Aici, vizita la Great Bear Rainforest a cerut un look casual, potrivit locaţiei. Kate a ales o ţinută cu care orice femeie se poate identifica. Poartă un trench, jeans, cizme, cămaşă şi pulover. Ar fi putut alege orice, dar a ales aceste piese universale, pe care majoritatea femeilor le au în garderoba lor capsulă pentru toamnă.

Kate Middleton – Stil Casual

kate-middleton-style-canada-rain
Kate-Middleton-Outfit-Bella-Bella

Cămaşă carouri Only 139 Ron, pulover bleumarin Only 99 Ron, jeans negru skinny Calvin Klein 349 Ron. trench scurt crem Silvian Heach 379 Ron, cizme maro închis cu talpă joasă, din piele naturală Geox 1059 Ron. Accesoriul interesant: umbrelă transparentă de ploaie, Bellevue 43 Ron.

get her look kate middleton casual
Ca să transformi această ţinută într-un look mai elegant, poţi opta pentru o pereche de cizme cu toc. Pentru a se potrivi la birou, este de ajuns să înlocuieşti cămaşa în carouri cu o cămaşă simplă, albă, roz deschis sau bleu. Dacă nu-ţi plac jeanşii skinny, poarta o pereche de botine şi jeans bootcut. Trench-ul poate fi bleumarin, gri, sau chiar roşu, pentru a se potrivi şi mai bine cu stilul şi personalitatea ta!

Moda pe care Kate Middleton o poartă este plină de sens, aleasă cu mesaj, transformată de fiecare dată într-o declaraţie despre omul din spatele hainelor. Ea este interesată de poveşti, îşi alege ţinute create de designerii ţării sau oraşului pe care îl vizitează şi pune un foarte mare accent pe dresscode şi protocol.

Tu ce părere ai despre stilul ei? Dar despre această ţinută? Unde ai purta acest look şi câte dintre aceste piese se regăsesc deja la tine în dulap. Dar despre umbrela transparentă ce zici?

Povesteşte-mi, lăsând un comentariu în căsuţa de mai jos.

Yours,

Mariana Romanică

 

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza