Interviu Consultanță de Imagine la Neața cu Răzvan și Dani

Mariana Romanică a povestit despre ce presupune conceptul de Consultanță de Imagine la cel mai iubit matinal – Neața cu Răzvan și Dani, pe Antena 1.

În reportaj sunt detalii despre Analiza Cromatică, dedicată descoperirii acelor culori care ni se potrivesc în funcție de nuanța pielii, a părului, a ochilor și a buzelor; dar și despre asortarea culorilor în mod personalizat, conform celor patru tipologii cromatice.

Am explicat și ce croiuri ni se potrivesc în funcție de forma corpului, ce tip de decolteuri să alegem dar și cum putem pune în evidență talia, conform staturii și proporțiilor.

Apoi, veți vedea exemple propriu-zise prin care putem transforma o ținută cu ajutorul accesoriilor și a detaliilor stilistice. Cu ajutorul formulei de Garderoba Capsulă, specialistul arată cum putem obține o varietate de ținute, cu foarte puține haine.

Iată materialul aici:


Poți afla totul despre stilul tău cu ajutorul unui expert, mai ales dacă te interesează să afli care este ADN-ul tău Stilistic, acel mix unic de elemente care, odată descoperite și puse în aplicare, te vor ajuta să ai stilul indemodabil pe care îl visezi.

Ce este programul ADN Stilistic?

 

Un program în 3 pași de Consutlanță de Imagine, prin care parcurgi:

  • Stil Vestimentar, o sesiune dedicată descoperirii stilului vestimentar care ți se potrivește cel mai bine în funcție de gusturile tale, activități și hobby-uri, personalitatea și nevoile actuale din viața ta, toate corelate cu necesarul estetic.Consultanță de Imagine
  • Analiza Cromatică, o sesiune dedicată culorilor potrivite, în care vei descoperi din ce tipologie cromatică faci parte, care este paleta ta de peste 40 de culori revelație, modul specific în care trebuie să le asortezi, dar și ce culori ți se potrivesc pentru bijuterii, nuanțe metalice, culoarea părului și machiaj.Analiza Cromatică
  • Forma Corpului, o sesiune dedicată identificării corecte a formei corpului tău, dar și a tipului somatic, staturii și proporțiilor. Vei afla care sunt croiurile care te avantajează în funcție de forma corpului, cu ce fel de imprimeuri, materiale și texturi îți stă cel mai bine, cum să-ți valorifici silueta pentru a te pune cât mai bine în valoare.Consultanță de Imagine

Află mai multe detalii despre acestea, aici.

 

Credit video AntenaGroup

Foto arhiva personala

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza