Poşete Lyria – povestea ta pictată

Despre Lyria pot să îţi spun că a fost o revelaţie în ceea ce priveşte latura pictată a modei. Revelaţie personală, transpusă rapid prin ochiul critic al consultantului de imagine şi urmată de un verdict favorabil. Recomand.

Am început cu această menţiune tocmai pentru că până acum nu am găsit haine sau accesorii pictate care să fie într-adevăr o operă de artă. Picturi naive mai văzusem, dar Lyria m-a surprins de la început până la sfârşit.

Lyria – povestea ta pictată

Întâi mi s-a spus că voi primi o invitaţie fizică la eveniment. Ştiu că sună ciudat dar n-am cum s-o spun altfel. Într-o era în care căsuţa de e-mai este invadată de invitaţii virtuale – chiar şi pentru nuntă, fie vorba între noi – o invitaţie fizică mi se părea oldschool dar foarte, foarte frumos.

Apoi am primit invitaţia propriu-zisă, care începea cu o cutie simplă cu o fundă roşie perfectă. Continua cu hârtie de împachetat vintage, sub care am descoperit un portfard cu numele meu pe el. Ei bine, inăuntru era invitaţia la eveniment, cu un text bine scris şi o grafică impecabilă.

Călătoria, deci – cu Lyria, a început cu dreptul.

Evenimentrul a fost un brunch la Laboratoruol de Cocktailuri în Centrul Vechi. Acolo am văzut mai multe modele de genţi Lyria şi noua colecţie de agende pictate cu copertă din piele.

ghiozdan lyria symbols
M-am îndrăgostit la prima vedere de ghiozdanul roz de mai sus care este din colecţia Symbols. Mai târziu, în timp ce făceam research pentru portofoliul profesional de accesorii pentru 2017, am descoperit încă un it item la care mi-a rămas gândul. Geanta neagră din colecţa Soul Art.

poseta soul art lyria
De ce îmi place conceptul Lyria atât de mult? Pentru că sunt o romantică incurabilă şi simpla idee că aş putea avea o poşetă, o agendă şi un portfard din acelaşi material şi cu aceiaşi pictură – deci practic o colecţie capsulă doar a mea (!!!) – mă inspiră şi mă face să visez.

Uite doar două exemple din ce exista deja pe site.

lyria crayons
lyria coco chanel
Caută-ţi povestea pictată aici şi spune-mi ce ţi-a plăcut şi de ce. Nu uita că poţi să transformi un cadou într-o experienţă, sau poţi să-ţi oferi chiar ţie o piesă de rezistenţă în garderobă.

Yours,

Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza