Am nevoie de consultanta de imagine?

Am nevoie de consultanta de imagine?

Raspunsul este, invariabil, DA! Consultanta de imagine te ajuta sa te cunosti mai bine, sa-ti maximizezi 10577949_10152321018300544_872372949_natuurile fizice si sa iti exprimi adevarata frumusete intr-un mod natural, simplu si frumos! Simti ca este momentul potrivit pentru o schimbare? Nu trebuie sa fi vedeta pentru a avea un consultant vestimentar, trebuie doar sa fii TU!

Dorinta de schimbare a aspectului exterior vine de obicei din trairile emotionale, dar poate fi si o nevoie aparte, datorita unui eveniment din viata ta!
Consultanta de imagine
completa incepe “de la zero” si vizeaza fiecare aspect care compune imaginea ta. In functie de stilul tau de viata si personalitatea pe care o ai, se stabileste care ar fi look-ul cel mai potrivit pentru tine, care sa te reprezinte 100%, sa-ti scoata in evidenta toate punctele forte, sa ascunda tot ceea ce iti place mai putin si sa te ajute sa te simti bine in pielea ta in fiecare zi!

d59ddb74efa0d98ddb9cd0b7404f5946Pentru ca serviciile noastre au la baza o metoda certificata, 100% obiectiva, putem sa iti aratam exact cu ce iti sta bine si vom adapta gusturile si nevoile tale la noii parametri!  Este important sa vezi cum si ce culori ti se potrivesc, care sunt formele care te avatajeaza si cum se compune un stil desavarit! Dupa ce aplicam culoarea si forma pentru a defini stilul tau unic, verificam garderoba! Scapam de tot ce nu mai este necesar si mergem impreuna la shopping sa luam ceea ce lipseste pentru o garderoba SMART. Nimic nu e complet daca nu imortalizam cu o sedinta foto noul look!

Consultanta de Imagine Completa include in primul rand descoperirea culorilor care vi se potrivesc cel mai bine, aflarea tipologiei corpului dumneavoastra, analizarea preferintelor dumneavoastra vestimentare si a stilului de viata, verificarea hainelor si a accesoriilor din garderoba si achizitionarea unor piese de vestimentatie noi.

O consultanta de imagine completa nu este un make-over! Ea reprezinta un studiu atent al imaginii actuale si un parcurs logic prin care dumneavoastra va veti cunoaste mai bine, va veti intelege trasaturile intr-o maniera complet noua si in final veti sti cum sa va puneti in evidenta tot ceea ce aveti mai frumos! Scopul unui astfel de serviciu este sa va ofere dumneavoastra un instrument util si eficient pentru a va putea crea zi de zi tinute care sa va reprezinte si in care sa va simtiti bine, fara niciun efort!

Daca alegeti serviciul de Consultanta de imagine completa oferit de noi, aveti nenumarate avantaje, care va permit sa incepeti imediat!

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza