Poşete speciale din piele Saffiano produse în RO + CONCURS

Poşeta este un accesoriu vital în orice ţinută, fie că vorbim despre un look de zi sau unul de seară. Majoritatea femeilor pun foarte mult accent pe acest accesoriu, tocmai de aceea vreau să vă povestesc astăzi despre câteva poşete speciale pe care le-am descoperit de curând.

Este vorba despre brandul Lyria (care include poşete pictate manual, cu diferite teme) şi brandul omolog Desirette (serii mai ample, fără pictură). Toate poşetele sunt din piele şi sunt produse în România. Asta mă bucură în mod deosebit, pentru că sunt deja doi ani de când îmi dedic o mare parte din timp promovând designerii români – este o bucurie să vezi câţi oameni talentaţi sunt printre noi şi chiar merită să “consumăm” modă românească.

Citeşte până la final, unde te aşteaptă o surpriză.

Revenind la subiect, despre Lyria am mai povestit. Noile colecţii mi-au atras însă atenţia, deoarece printre poşetele obişnuite din piele, sunt şi câteva cu totul speciale. De data aceasta, Armina – designer-ul Lyria & Desirette, a ales să facă un pas curajos în direcţia accesoriilor de lux, folosind pentru câteva modele o piele specială, pielea Saffiano.

Deosebita piele Saffiano

Cu specificaţii inventate de însuşi Mario Prada, pielea Saffiano este o piele texturată, cu un model încucişat aparte, dispus pe diagonală. Pielea are parte încă din procesul de producţie de tratamente speciale cu ceară, care o fac să fie durabilă, foarte rezistentă la şocuri şi zgârieturi şi deosebit de uşor de întreţinut. În plus, acest tratament cu ceară şi textura specifică îi conferă o strălucire aparte, fără să o facă lucioasă. Datorită multitudinii de avantaje pe care pielea Saffiano o are, majoritatea caselor de modă de lux o folosesc – în special pentru colecţiile permanente.

Uite câteva dintre poşetele din piele Saffiano din colecţiile curente Lyria:

piele saffiano

Poşetă din colecţia Ethnos, nou lansată – disponibilă online începând cu 20 iunie

Uite şi cum arată în detaliu aceast tip deosebit de piele:

piele saffino
Poşetă din colecţia Celebrate Life disponibilă online

piele saffianoPoşetă din colecţia Places disponibilă online

Modele practice, personalizate prin picturile deosebite realizate manual, cu acel ceva în plus care face diferenţa – pielea Saffiano, cu totul deosebită.

Desigur, dacă preferaţi un model clasic şi simplu, dar de calitate – există şi o întreagă colecţie de poşete şi clutch-uri Desirette din piele Saffiano.
Puteţi găsi modelele Lyria aici, iar acele câteva poşete speciale Desirette aici.

Dacă nu ştii ce model de geantă sau ce culoare ţi se potriveşte, nu reuşeşti să-ţi găseşti stilul sau vrei să faci o schimbare, te invit la o sesiune de consultanţă de imagine, prin care să descoperi totul despre ADN-ul tău stilistic. Întâlnirile se pot realiza şi online, aşa că te poţi programa chiar dacă nu locuieşti în Bucureşti.

CONCURS

Şi pentru că vreau să vă bucuraţi de povestea Lyria şi măiestria Arminei în a picta pe piele, aveţi şansa de a câştiga o agendă  Lyria cu copertă din piele, pictată manual.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu la acest articol cu link-ul poşetei tale Lyria preferate. În urma înscrierii vei primi un număr de ordine unic, cu care vei participa la extragere. Extragerea se va face prin random.org Vineri, 16 Iunie la ora 15 live pe pagina mea de Facebook şi câştigătorul va fi ulterior aunţat aici.

Later Edit: Câştigătoarea agendei este concurenta cu numărul 4, Nicoleta Stefan. Felicitări!

Cu drag,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

12 Comentarii

Comenteaza