#DomnişoaraRomanică: şedinţă foto pentru nou născuţi

Întotdeauna mi s-a părut fantastică abilitatea de a surprinde emoţiile într-o fotografie. Până să o cunosc pe Alina n-am aprofundat prea mult acest subiect, dar lucrând împreună pentru atâtea proiecte, n-am putut să nu observ că are în special acest talent.

Aşa m-am îndrăgostit de fotografiile ei care spuneau atât de multe, iar viaţa a făcut ca noi să ne împrietenim repede. Semănăm, cred că de aici ni se trage.

Ideea de şedinţă foto pentru nou născuţi mi-a plăcut întotdeauna şi mi-am dorit mult să am astfel de poze cu Amira. N-aş fi făcut cu nimeni altcineva primele ei fotografii şi cu siguranţă nu m-aş fi simţit atât de confortabil faţă de nimeni altcineva, încât să pozez complet relaxată la doar o săptămână după ce am născut.

Amira, one week old
şedinţă foto pentru nou născuţi

Câteva dintre pozele care spun miliarde de cuvinte:

Nu ştiu alţii cum sunt, dar pe mine aceste fotografii m-au făcut să-mi doresc un album. Povestea ei, alături de noi, în poze. Surprinsă aşa, devenind cele mai frumoase amintiri.

Îmi plac pozele cu copiii mei, îmi sunt dragi într-un mod aparte. Ce-am reţinut din peste patru ani din a fi mama lui David şi cele aproape trei luni de când sunt mama Amirei, este că ei se vor simţi bine atunci când sunt fotografiaţi în primul rând dacă eu mă simt bine. Fără stres, cu zâmbete şi răbdare – iar asta se poate cu ajutorul fotografului potrivit.

Pe Alina Băisan, autoarea emoţiilor de mai sus, o găsiţi aici. Este creativă şi calmă, dar mai ales ingenioasă în relaţia cu copiii. Are şi ea o fetiţă adorabilă în vârstă de 3 ani, aşa că vine deja cu multă experienţă similară.

Amira este şi ea uşor de găsit în social media: #DomnişoaraRomanică.

Eu vă promit că revin curând cu noutăţi, subiecte noi în ceea ce priveşte copiii, dar şi un topic interesant de discuţie pe seama vestimentaţiei celor mici – de la zero luni la patru ani şi peste.

Cu drag,
Mariana Romanică

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza