Stil de Vedeta – Ana Morodan

Pe Ana Morodan o urmaream in online inca de pe vremea cand abia venise la Bucuresti si blogul ei se numea High Street Cardigans. Mi-aduc aminte ca inca de la inceput mi-a placut stilul ei: parea ca este, vine sau ca se duce la palat. Nu i-a fost frica sa poarte haine si acesorii pretioase, intr-o lume in care toti restul le pastreaza, de obicei, pentru evenimente deosebite (adica nu le poarta deloc)! Cred ca cel mai mult m-a bucurat faptul ca avea curajul sa poarte altfel de tinute, dar si stilul unic de a-si spune povestea. A fost primul blog de fashion din Romania pe care am inceput sa-l urmaresc activ.

ana morodan
Intre timp, Ana Morodan si-a construit un mic imperiu. Povestea ei a evoluat spectaculos si – cum spune chiar ea – cititoarele ei au crescut odata cu blogul. Totusi, a ramas fidela propriei povesti, dezvoltandu-se ca personaj (in ochii mei cel putin), din ce in ce mai complex.

Am avut placerea sa o ascult la December Beauty Bloggers Meeting, unde Nivea, din grija pentru blogosfera de beauty, a organizat un workshop despre succes în blogging, susținut de Ana Morodan, devenind astfel partenerul principal al evenimentului. Ana ne-a prezentat  subiecte precum blogging-ul ca business, construirea unui brand personal, detalii despre campanii, momente cheie în evoluția unui blog, managementul unei echipe și multe alte detalii, într-un decor de Sărbătoare, cu multe surprize oferite de Nivea.

ana morodan
ana morodan dbbm
ana morodan la dbbm4
ana morodan stil de vedeta
In cele cateva ore in care ea si-a spus povestea, am putut remarca ceea ce consider eu ca este principalul atu al Anei, si anume autenticitatea. Ma refer in primul rand la asumarea propriilor gusturi, pareri, conceptii, slabiciuni, puncte forte, idei si idealuri, asumarea dorintelor si a propriului fel de a fi: putin excentric, foarte condimentat, uneori controversat si cu siguranta remarcat.

ana morodan stil de vedeta
Cu alte cuvinte, Ana Morodan a folosit o formula a succesului care, pe cat de inspaimantatoare este ca proces, pe atat de fabuloasa este ca rezultat:
1. Planuri cu adevarat marete
2. Transformarea propriilor slabiciuni in cele mai mari atu-uri
3. Afisarea unui stil personal asumat
4. Cunoasterea propriei identitati si supraexpunerea acesteia
5. Munca sustinuta si continua, loialitate fata de propriul business plan si perseverenta neobosita, necontenita si nestirbita
6. Adaugarea emotiilor corecte in propria poveste

Nu e de mirare ca Ana, pe langa faptul ca in acest an a fost nominalizata la doua categorii pentru premiile Elle Style Awards, a castigat trofeul pentru Stil Personal. Imagineaza-ti cata satisfactie i-a adus castigarea efectiva a premiului, mai ales ca, asa cum ne-a spus chiar ea la intalnirea December Beauty Bloggers Meeting, nominalizarea in sine pentru categoria Best Personal Style este cea care o face cel mai mandra, considerand-o o realizare importanta in cariera ei.

Best-Personal-Style-Ana-Morodan
Uite si tinutele care mi-au placut mie cel mai mult, din portofoliul Anei Morodan!

ana morodan elle style awards
ana morodan
ana morodan
ana morodan
Have a fabulous fashion experience!

si

nu uita de cadourile experienta Style Sessions pe care le poti oferi in premiera de Sarbatori!

Yours,

Mariana Romanica

sursa foto
anamorodan.com
elle.ro
credit foto December Beauty Bloggers Meeting 4
Magda Gheorghe

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza