Balmain for H&M – descopera intreaga colectie!

Colectia Balmain for H&M este cea mai noua colaborare cu o casa de moda a celebrului retailer Suedez si cu siguranta evenimentul fashion cel mai asteptat al toamnei, dupa Fashion Week! Lansarea la nivel international are loc pe 5 Noiembrie, dar intreaga colectie poate fi deja admirata in lookbook-ul oficial!

Campania publicitara pentru aceasta colectie este cu atat mai spectaculoasa cu cat cuprinde cele mai sonore nume din lumea modei la acest moment, modelele feminine Kendall Jenner, Gigi Hadid si Jourdan Dunn. Modelele masculine sunt Hao Yun Xiang si Dudley O’Shaughnessy. Chiar si locatia nonconformista, cu aer futurist – interiorul unui vagon de metrou, are intentia de a sublinia laitmotivul acestei colectii: putere si senzualitate.

Balmain for H&M
„Suntem incantati sa colaboram cu Balmain, ca designer invitat la H&M si sa cream o experienta cu adevarat dedicata tuturor. Prin imbinarea spiritului rafinat si a atitudinii modei urbane, marca Balmain are un stil unic, opulent, dar totodata direct, senzual si dinamic. De asemenea, este strans legata de lumea divertismentului si a muzicii, ceea ce adauga inca un element surpriza,”, a afirmat Ann-Sofie Johansson, Director de creatie la H&M.

Puteti descoperi mai jos piesele vestimentare propuse de celebrul designer, cat si declaratia sa cu referire la acest proiect!


Olivier Rousting, designer al celebrului brand Balmain, declara: „Vreau sa ma adresez generatiei noastre: acesta este obiectivul meu principal ca designer. H&M imi ofera sansa unica de a face cunoscuta tuturor lumea Balmain si totodata, sa creez o miscare globala de uniune. Aceasta colaborare mi s-a parut foarte fireasca: H&M este o marca renumita in intreaga lume. Indeamna la unitate, iar eu sustin pe deplin aceasta idee”.

Colectia va fi disponibila si online, iar in retelele sociale o puteti identifica usor cu ajutorul unui hastag special: #HMBalmaination!

Balmain for H&M

Inca mai aveti timp sa va alegeti preferatele, iar aici gasiti si referinte despre preturile fiecarei piese vestimentare, daca vreti sa va planificati deja bugetul de shopping pentru luna care urmeaza!

Have a fabulous fashion experience!

Yours,

Mariana Romanica
sursa foto:
hm.com
telegraph.co.uk

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza