Cum sa fii o femeie stylish de succes – misiune (im)POSIBILA?

Indiferent ca privitorul este barbat sau femeie, el are anumite asteptari de la cea – neaparat CEA – pe care o priveste. Tu, femeia, din momentul in care iesi din casa, trebuie sa treci nenumarate teste, cele mai multe evaluate din priviri.

Cum trebuie de fapt sa fii pentru a fi considerata de succes?
Hai sa vedem!
Pentru ca 90% conteaza impactul aspectului fizic, vom incepe cu acest subiect!
Ca sa fii placuta privirii si sa treaci acest test, trebuie sa fii: frumoasa, ingrijita, cu parul atent aranjat, machiata frumos, cu zambetul pe buze, parfumata, imbracata in tendinte, sa ai un aspect fizic placut – sa fii slaba, pentru punctaj maxim; sa fii proaspat epilata cel putin in toate zonele vizibile, sa ai unghiile curate, sa porti cercei si neaparat incaltaminte impecabila. Toate o data, in fiecare moment, din fiecare zi.

Urmatorul prag, trebuie sa: ai gesturi delicate, sa vorbesti frumos si corect, sa ai o voce placuta si un ton adecvat, sa fii blanda si buna, intelegatoare, sa fii un bun ascultator. Toate odata, in fiecare moment, din fiecare zi.
Apoi, pentru punctajul maxim – sa ai o cultura generala de invidiat, sa citesti carti inteligente, sa mananci sanatos, sa locuiesti singura, in cat mai multi m2, sa ai un job bine platit, abonament la sala si la piscina, sa conduci o masina straina, neaparat sa ai un smartphone sau poate doua, sa ai o viata sociala activa, sa stii sa gateasti, sa fii o buna dansatoare si evident sa fii o zeita in dormitor.

Mai trebuie sa fii sensibila, dar in acelasi timp puternica, delicata, dar in acelasi timp sexy, inteligenta, cu simtul umorului, open-minded, relaxata, dar in acelasi timp atenta, femininasi docila, dar in acelasi timp puternica si hotarata.
Factorul “de succes” varianta a (dpdv al barbatilor) – sa fii singura si disponibila; varianta b (dpdv al femeilor) – sa ai doi copii, baiat si fata, sa fii inca tanara, sa ai un sot chipes si cu un job foarte bine platit.
Cu totii vor urmari apoi: sa ai prietene la fel ca tine, sa pleci in vacante exotice, sa faci tot timpul ceva nou, interesat, fabulos!
stock-footage-attractive-blond-girl-choosing-a-striped-pullover-in-the-mall
Daca le faci pe toate astea, toate odata, in fiecare moment din fiecare zi, ai toate sansele sa fii catalogata ca o femeie de succes. Totusi, exista sansa ca privitorul, fie el barbat sau femeie, sa te priveasca si sa observe ca vantul bate din directia gresita – si sa te judece oricum.

Cei din jur ne privesc prin ochii lor, prin prisma frustrarilor si a neimplinirilor din propria lor viata. Ne privesc si ne judeca din prizma dorintelor lor, stilului lor de viata, conceptiilor si educatiei lor.

Ce te face de fapt o femeie de succes?

Adevarul este ca… doar tu poti decide asta despre tine. Tu, cu prioritatile tale, cu valorile tale, cu sentimentele tale, tu in raport cu propria ta viata poti decide, la un moment dat, daca ai atins succesul in viata ta sau nu – dar mai ales tu decizi ce inseamna succesul pentru tine!
Autor: Mariana Romanica
Consultant de Imagine / Consilier de dezvoltare personala

Fotografii: www.pinterest.com

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza