De ce sa apelezi la un consultant de imagine?

logo ArtOfImage

Oamenii percep in primul rand ceea ce vad.
57% conteaza imaginea, 35% gesturile si doar 7% continutul. In primele cateva secunde din momentul in care facem cunostinta cu cineva, acesta decide in subconstient, in functie de ceea ce vede, daca ne va acorda atentie sau nu.
Cu alte cuvinte, felul cum aratam influenteaza in proportie de 92% daca ceea ce spunem va fi ascultat!

Este deja demonstrat, de altfel, ca pornind de la acelasi nivel de profesionalism, persoana cu o imagine studiata are mult mai mult de castigat decat cineva care nu acorda atentie acestui aanaliza-cromatica2spect. Nu intamplator cei cu un aspect neingrijit se identifica in mediul profesional cu cei care au si rezultate slabe.

Din punct de vedere profesional, trebuie sa exprimi prin imaginea ta ordinea pe care profesia o cere.

Din punct de vedere personal, imaginea fara continut este nula!

Diferenta dintre “Dupa parerea mea iti sta bine asa!” si “Eu stiu ca asa iti sta bine” este  ceea ce separa creatorul de imagine de consultantul de imagine.
Creatorul de imagine compune un personaj cu aceleasi unelte (imbracaminte, stil, machiaj, coafura, culori si forme) pe care un consultant de imagine le foloseste ca sa evidentieze adevarata frumusete naturala a fiecarei persoane.

analiza-cromatica-1Consultantul de imagine stie cu ce iti sta bine, pentru ca foloseste metode specifice complet obiective pentru a descoperi asta si apoi aplica rezultatele in functie de personalitatea ta, de stilul de viata si de job-ul pe care il ai.

In acest fel, dupa sesiunea de consultanta de imagine, te vei regasi complet in noul tau look! Mai mult, iti va fi foarte usor sa aplici zi de zi ceea ce ai invatat nou despre ce si cum iti sta bine, despre cum sa evidentiezi tot ceea ce iti place la tine si cum sa minimizezi ceea ce iti place mai putin.

Este formula perfecta pentru a fi o persoana sigura pe tine, lipsita de griji in ceea ce priveste imaginea ta si complet focusata pe activitatile tale zilnice!

Autor: Mariana Romanica – Stilist Vestimentar / Consultant de Imagine

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza