Creare a propriei imagini – Curs Stilist vestimentar, la IMST

Anul acesta a debutat in formula completa un nou curs in programa Institutului de Moda Salomeia Truta. Este vorba despre cursul de Crearea a Propriei Imagini – Stilist, al carui lector sunt.

Este un curs cu formula complexa si o programa speciala, care – chiar daca te pregateste pentru o meseria care nu are inca cod COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania), iti asigura un capitalul de cunostinte considerabil, mai ales in cazul in care dorest sa profesezi in domeniu.

Asa ca am reunit cunostintele pe care le-am capatat la UpToDate Fashion Academy Milano, cu tot ceea ce am invatat la specializarile  urmatoare de Formator, Consilier pentru dezvoltare personala, Machiaj, Stilism si Personal Branding, pentru a reda informatiile intr-o maniera usor de inteles si mai ales – usor de aplicat.

Interactiunea de la curs este deosebita, pentru ca informatiile sunt 100% aplicative, astfel ca pe parcursul intalnirilor cu mine reusim sa dezvoltam un profil stilistic desavarsit pentru fiecare cursant/a in parte.

curs stilist vestimentar mariana romanica
Este un curs potrivit atat pentru persoanele pasionate de moda, cat si pentru cele care vor sa isi consolideze propria imagine, dar si pentru persoanele care isi doresc o cariera in aceasta industrie, sau vor sa isi imbunatateasca performantele si portofoliul de fashion blogger, designer, antreprenor in industria modei, personal shopper, consilieri de vanzari in retail (fie ca ai propriul magazin sau nu), stilist.

Temele pentru Creare a propriei imagini – Curs Stilist Vestimentar, sunt:
– Teoria culorii
– Siluete
– Stiluri Vestimentare
– Tesaturi si texturi
– Tendinte
– Curatarea si organizarea sifonierului
– Piese vestimentare de baza
– Aplicatii practice (Stilizare)
– Totul despre shopping
– Machiaj
– Coafura

Exista si o tema finala, care consta in crearea unui portofoliu personal complet, care contine profilul stilistic ideal al fiecarui cursant, realizat prin aplicatiile practice ale fiecarei teme in parte si identificarea propriilor caracteristici, cunoasterea stilului personal.

curs stilist imst mariana romanica 21
curs stilist imst mariana romanica 4
In concluzie, la final, vei sti:
ce culori se potrivesc unei persoane in functie de culoarea pielii, a parului, a ochilor si a buzelor
– cum sa identifici corect forma corpului si care sunt elementele ideale pentru a o corecta
cum imbini corect culorile si croielile hainelor astfel incat sa compui o tinuta care sa avantajeze intrutotul o persoana
– ce inseamna stil vestimentar si cum identific stilul vestimentar potrivit fiecaruia dintre noi
– care sunt tesaturile si texturile care avantajeaza cel mai bine o silueta si cum le poti imbina corect intr-o tinuta
– ce inseamna tendintele, cum se decodifica si care sunt cele mai potrivite tendinte pentru fiecare tipologie stilistica
– ce inseaman un sifonier organizat si cum alegi formula potrivita pentru fiecare persoana in parte
– ce inseama garderoba capsula, care sunt piesele vestimentare esentiale pentru fiecare sezon si cum concepi o garderoba ideala si completa cu minimum de piese
– cum stilizezi cele mai diferite tinute, in functie de stilul personal si dresscode
– ce inseamna cumparaturile inteligente, care sunt principiile cele mai importante atunci cand facem shopping si cum oferim sfaturi pertinente cand insotim pe cineva la cumparaturi
– ce inseamna un machiaj corect, care sa ne avantajeze din punct de vedere al fizionomiei si al stilului
– care este coafura si culoarea cea mai potrivita in functie de fizionomie si stil personal

Cursul se desfasoara pe durata a 24 de sedinte a cate doua ore, de doua ori pe saptamana, cu o grupa de 8-10 persoane, de trei ori pe an:
– sesiunea Ianuarie
– sesiunea Aprilie
– sesiunea Octombrie

Acum suntem in plina desfasurare a unui curs de seara, care se tine Miercuri si Joi, de la ora 17:30 la 19:30.

curs stilist vestimentar mariana romanica
Inscrierile sunt deschise pentru grupa de zi si pentru sesiunea din Aprilie a cursului.
Detalii despre costuri, rezervarea unui loc, plata si pretul cursului sunt disponibile aici.

Eu ma bucur sa ma regasesc in postura de lector al acestui curs, este o placere deosebita sa interactionez cu femei care vor sa-si descopere intregul potential vestimentar, stilistic si de ce nu – profesional. Cred ca invatarea ABC-ul in consultanta de imagine este o experienta valoroasa si – mai ales – faptul ca o sa descoperiti detaliile al acestui univers complex, bazat pe stiinta si tehnici, care va aduce un plus substantial in desavarsirea gusturilor personale si in orientarea stilistica obiectiva si eficienta.

Have a fabulous fashion experience!

Yours,
Mariana Romanica

fotografii: Alina Baisan

 

Comments

comments

Te-ar putea interesa

2 Comentarii

Comenteaza