In Martie, ofera un cadou personalizat!

Orice ocazie este minunata pentru a face un cadou persoanelor dragi, mai ales sarbatorile dedicate femeilor, din luna Martie.

Ofera-i persoanei dragi din viata ta o experienta de neuitat, care o va face sa se simta frumoasa, iubita si pretuita pentru cel mai puternic atu al ei, acela de a fi femeie!

Intalnirea cu stilistul vestimentar este un cadou personalizat apreciat de orice femeie, mai ales la inceputul primaverii! Gardeoba se inlocuieste, poate chiar se innoieste, tendintele noului sezon ne atrag privirile in reviste, dar si in magazine si nevoia generala de nou, de schimbare a stilului vestimentar sau a coafurii este cel mai bun moment in care poti face o surpriza inspirata!

Serviciile de consultanta de imagine sunt acum disponibile sub forma de voucher, pentru ca darurile importante sa fie mai usor de oferit, sub forma unui cadou personalizat in functie de nevoi.

gift card art of image

Mai jos ai variantele disponibile, intr-o formula care sa se potriveasca fiecarei nevoi, de la cele basic la cele complexe.

Voucher Consultanta de Imagine 250 Ron
Servicii disponibile:
Evaluare Stilistica
Styling pentru eveniment
– Style Coaching
– Style Upgrade
Personal Shopping 2 ore
Analiza garderobei 2 ore

evaluarea garderobei

Voucher Consultanta de Imagine 500 Ron
Servicii disponibile:
Analiza Cromatica + Machiaj de zi
Studiul Formei + Machiaj de zi
Analiza Garderobei 4 ore
Personal Shopping 4 ore

 ANALIZA CROMATICA mariana romanica

Voucher Consultanta de Imagine 900 Ron
Servicii disponibile:
– Basic Mix Personal Style
Stil vestimentar + Analiza Garderobei 4 ore
Stil vestimentar + Personal Shopping 4 ore
Analiza garderobei 3 ore + Persoanl Shopping 4 ore
Lectie de automachiaj

cadouri experienta

Detalii despre achizitionarea unui voucher, livrarea lui si modalitatile de a programa serviciile de consultanta de imagine sunt disponibile printr-un email la adresa [email protected], cu subiectul Voucher Martie. Puteti specifica ce voucher va intereseaza si care sunt serviciile pe care doriti sa le includa acest cadou.

Have a great gift experience!

Yours,
Mariana Romanica

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza