Hydrafacial – tratamentul care mi-a salvat tenul

De Noblezza Beauty Clinique am auzit de la cele mai în vogă vedete de la noi. Andreea Bănică, Antonia, Valentina Pelinel şi Adelina Pestriţu sunt doar o parte dintre cele care iubesc procedurile de ultimă generaţie disponibile în clinică.

Ce mi-a atras atenţia însă, şi m-a făcut să mă programez imediat, a fost tratamentul Hydrafacial.
Dincolo de faptul că după vârsta de 20 de ani, producem în fiecare an cu 1% mai puţin colagen, eu am o acnee latentă, care îmi invadează tenul când ţi-e lumea mai dragă. Caut de ceva vreme un tratament care să funcţioneze, dar şi un loc unde să am încredere deplină că vor avea grijă de mine by the book. Noblezza s-a dovedit a fi locul perfect!

hydrafacial_tehnologieHydrafacial este tratamentul revoluţionar ideal, din punctul meu de vedere. Se potriveşte oricărui tip de ten şi te scapă de cele mai vizibile probleme începând cu prima şedinţă. Imaginează-ţi o procedură care durează doar 30 de minute şi include tot ce este mai bun dintr-un tratament facial clasic, dar cu tehnologia secolului 21 şi câteva beneficii în plus.

În doar 30 de minute, are loc:
curăţarea şi exfolierea tenului, prin care stratul de celule moarte este îndepărtat
– peeling blând care ajută ca impurităţile să se elimine din pori fără a crea iritaţii
extracţia, pentru care se foloseşte tehnologia aspiraţiei automate: fără semne, fără sângerare, fără inflamaţii
hidratare cu antioxidanţi şi acid hialuronic
– protecţie îndelungată pentru tenul tău şi tratarea cu terapia LED Light

De ce aleg Hydrafacial

Eu am fost pentru prima dată la un tratament Hydrafacial în Decembrie 2016 şi am repetat experienţa chiar înainte de noul an. Mi-a salvat tenul din toate punctele de vedere. Acneea s-a calmat, ritualul meu de îngrijire a căpătat un nou sens, pielea a rămas curată şi luminoasă cum nu o mai simţisem de mult.

Cel mai important mi se pare faptul că după vizita la Noblezza am simţit că problemele mele cu tenul se vor termina, şi aşa a şi fost. Profesionalismul personalului şi tehnologiile de ultima generaţie au reuşit să risipească deznădejdea pe care o aveam în tratamentele cosmetice, în vizitele lunare la cosmetică şi în rezultatele care se lăsau aşteptate. Să plec după doar jumatate de oră cu problema rezolvată a fost ca o revelaţie pentru mine. Tocmai de accea, recomand oricărei femei într-o situaţie asemănătoare să dea o şansă acestui tratament cu adevărat eficient.

Tratamentul Hydrafacial de la Noblezza vine şi cu două plusuri majore:

1. Esteticianul care realizează această procedură este şi asistent medical. Se numeşte Elena şi are la îndemână cele mai bune sfaturi de beauty astfel încât rezultatele tratamentelor să fie maximizate; Datorită ei, am descoperit o intoleranţă alimentară care îmi înrăutăţea starea de sănătate din umbră şi era principala cauză a problemelor tenului meu. Elena mi-a pus câteva întrebări legate de alimentaţia mea şi starea generală de sănătate, pentru ca mai târziu să-mi recomande schimbări care nu ţineau doar de ritualul meu de beauty, ci de stilul meu de viaţă. În doar o săptămână recomandările ei au avut efecte benefice vizibile.

tratament hydrafacial

2. Înainte de realizarea tratamentului, se realizează un test prin care se determină ce tip de ten ai şi cât de afectat este tenul tau de diferite probleme specifice. În cazul meu – acnee şi semnele post acneice de la suprafaţa pielii. Ce este important: în funcţie de rezultatele acestui test se va alege o formulă personalizată pentru tratament şi ulterior – soluţii specifice cu ajutorul cărora să obţii un ten impecabil.

Toate detaliile despre Noblezza Beauty Clinique şi tratamentul Hydrafacial sunt disponibile aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza