Avanpremiera mondenă la Lego Batman: Filmul

Mai rar se reunesc atât de multe vedete la o lansare de film. Dar când este un proiect dedicat în special copiilor la care au participat Tudor Chirilă, Loredana, Adrian Despot şi Laura Cosoi, poţi avea certitudinea că va atrage toată atenţia şi va fi iubit de publicul românesc.

Lego Batman: Filmul, este o animaţie care va stârni amuzamentul adulţilor şi va bucura din plin copii. Eu o văd ca pe o interpretare fresh a poveştii clasice, care surprinde prin interpretare şi scenariu. Plin de retorică – prin ochii unui adult, cu un soundtrack antrenant şi momente distractive, acest film este de neratat.

Aici poţi vedea trailerul subtritat:

Aventură animată pe care toţi o aşteptau la început de an a avut avanpremiera specială la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping. Vedetele care au participat la dublajul animaţiei au salutat cu entuziasm lansarea şi s-au distrat alături de cei mici cu jocuri interactive şi construcţii Lego ingenioase. Alte vedete care au participat alături de familie la evenimentul de lansare al filmului animat sunt: Anca Serea, Elena Gheorghe, CRBL, Matteo, Ioana Ginghină, Roxana Ciuhulescu şi Dana Săvuica.

Avanpremiera mondenă la Lego Batman: Filmul

Ce cred vedetele că face Batman în timpul liber, care sunt supereroii preferaţi ai Loredanei, dar şi alte imagini de la eveniment puteţi urmări aici:

Filmul este distribuit în România de Freeman Entertainment şi de astăzi, 10 februarie, “Lego Batman: Filmul” poate fi urmărit în IMAX 3D, 4DX şi cinematografele din toată ţara atât în varianta dublată cât şi cea subtitrată.

Mi-au plăcut foarte mult apariţiile vedetelor de la această lansare de film. Majoritatea fiind cu copii, s-a citit relaxarea şi bucuria unui moment petrecut în familie – atât în zâmbetele radioase ale tuturor, dar şi în ţinutele acestora. Mai jos găsiţi câteva exemple.

Roxana Ciuhulescu Lego Batman
Anca Serea Lego Batman
Elena Gheorghe Lego Batman
Loredana Groza Lego Batman (2)

Yours,
Mariana Romanică

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza