Lista de shopping pentru Noiembrie

Unele luni sunt pentru cumpărături speciale, altele sunt pentru cumpărături şi atât. Noiembrie reprezintă cumva liniştea dinaintea furtunii, în care ne pregătim timid pentru sărbătorile de iarnă.

Ce este diferit la această lista de shopping? Piesele vestimentare sunt de data aceasta pe ultimul loc, dar nu cel din urmă. Am câteva dorinţe speciale pentru Noiembrie, care ţin mai mult de lifestyle, sănătate, frumuseţe şi perfecţionare.

Lista de shopping pentru Noiembrie

1. Cursul intensiv de fizionomie Face Keys, unde voi învăţa despre corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea. Din momentul în care am aflat că există o astfel de ştiinţă, mi-am dorit imediat să aflu mai multe. Mi se pare genul de as în mânecă pe care trebuie să îl ai, dacă lucrezi cu oamenii. Cursul se ţine în week-end, pe 5 şi 6 Noiembrie. Mai multe despre acest curs, aici.

2. Un aranjament floral absolut superb de care m-am îndrăgostit pe loc. Este un aranjament floral în doveac, iar florile şi cromatica lui mă faschinează. Probabil l-aş ţine la birou, ca să mă bucur de el toată ziua. Minunea aceasta se găseşte la Iris Concept Store, în centrul vechi. De acum un astfel de buchet se va afla şi pe  lista de shopping săptămânală.

aranjament floral iris
3. Tratamentul Hydrafacial de la Noblezza Beauty Clinique. Este cea mai recentă şi avansată tehnologie de curaţare facială neinvazivă şi de regenerare a pielii. De mult caut o clinică de încredere, iar despre Noblezza am auzit numai lucruri bune. Tratamentul costă 250 Ron şi rezultatele, spun cele care deja l-au încercat, sunt excelente.

hydrafacial

4. Pinner Test. Ceva ce mă interesează de mult şi cu siguranţă îmi va îmbunătăţi calitatea vieţii. Este un test al intoleranţelor alimentare, care se raportează la 200 de alimente şi oferă rezultate specifice, fiind creat în baza celei mai recent lansate tehnologii medicale la nivel mondial. Este ideal să realizezi acest test mai ales înaintea începerii unui plan nutriţional personalizat, iar rezultatele se obţin în doar 15 zile. Detalii, aici.

Free Time – Lista de shopping pentru relaxare

5.Bilet la concertul Havasi de pe 22 Noiembrie. Un artist desăvârşit, oferă un spectacol plin de experiențe auditive și vizuale spectaculoase. Creațiile originale și inovative îi aparțin 100% lui HAVASI, care este un virtuoz al pianului și unul dintre cei mai fascinanți și versatili tineri compozitori din zilele noastre. Detalii despre concert şi bilete, aici.

6. Bilete la Florence – filmul. Este o poveste despre pasiune, curaj, iubire şi muzica, adusă în România de Freeman Entertainment. Alte cuvinte ar fi de prisos, vă las să urmăriţi trailerul oficial. Filmul intră din 11 Noiembrie în cinematografe.

7. Colecţia de cărţi scrise de Dominique Loureau
Arta listelor. Arta esenţei. Arta de a pune lucrurile la locul lor. În prezent citesc Arta Simplităţii şi deja ştiu că voi continua cu una dintre celelalte cărţi scrise de ea. Pline de învâţături utile, cărţile ei sunt o lectură perfectă pentru zilele de week-end în care vrei să te relaxezi productiv. Le găsiţi pe toate, aici.

dominique loureau carti

Fashion – cea mai scurta lista de shopping

Chiar dacă în general lista de shopping este despre îmbrăcăminte, pentru luna Noiembrie vă ofer o singură recomandare – rochia perfectă.

8. Rochia petrecută din colecţia Andreei Raicu. Are mânecă lungă şi lungimea potrivită, deci ar putea deveni foarte uşor un item de bază în această toamnă, având în vedere că este şi foarte versatilă. Există în 4 variante de culoare: negru, roşu, verde închis şi nude. Mie îmi plac, pentru toamnă, doar primele 3.

Roşul se va potrivi perfect blondelor sau brunetelor cu tenul deschis la culoare, verdele închis se va potrivi de minune şatenelor, roşcatelor şi celor care poartă părul în nuanţe de cupru – varianta balayage sau ombre.

Negrul este ideal pentru noi toate, aici menţiunile sunt inutile. Recomand, însă, dacă porţi această rochie neagră, să-ţi prinzi părul într-un coc relaxat şi să nu uiţi de accesorii. Poţi încerca şi un ruj mai puternic, pentru o ţinută de seară.

rochie petrecuta

Parte care mă atrage cel mai mult la această rochie este croiala. Ea va crea forme acolo unde nu sunt şi va ascunde mici imperfecţiuni acolo unde există. Lungeşte corpul, îl subţiază şi este suficient de îndrăzneaţă pentru a-ţi face remarcată atitudinea sexy. Rochia o găsiţi aici la preţul de 319 Ron, fiind disponibilă în marimi de la 34 la 42.

Aştept părerea ta despre lista mea de shopping şi idei de cumpărături din lista ta. Dacă incă nu ţi-ai făcut un obicei din a-ţi face o lista lunară, îţi propun să te gândeşti serios la a încerca. Ţine minte că poţi apela oricând şi la serviciile de Personal Shopping, pentru o experienţă de cumpărături asistate de un specialist.

Enjoy fashion!

Yours,
Mariana Romanică

 

Save

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza