Extensii de gene fir cu fir – pauza după un an

Să porţi extensii de gene fir cu fir nu e uşor. Trebuie să-ţi asumi toată responsabilitatea care vine odată cu acea privirea seducătoare, întotdeauna perfectă.

Începând de la alegerea stilistului care îţi va aplica cele mai frumoase extensii de gene fir cu fir, până la grija zilnică pe care trebuie să le-o porţi (incluzând dormitul într-o poziţie specială şi demachierea cu ustensile dedicate) extensiile de gene fir cu fir sunt pretenţioase. La fel ca purtătoarele lor.

O parte importantă din asumarea purtării extensiilor de gene fir cu fir este chiar pauza pe care trebue să o faci după un an. Foarte necesară, pauza ar trebui să se facă după o perioadă de maxim un an de la prima aplicare. Ea are un rol foarte important, deoarece în această pauză genele se regenerează, se fortifică şi se “odihnesc”.

extensii de gene fr cu fir before after

Extensii de gene fir cu fir – pauza după un an

De ce am făcut pauză, de cât timp sunt în pauză şi cum arătau genele mele după aproape un an de purtat extensii?

Ei bine, motivul pentru care am decis să iau o pauză este foarte simplu.

Urma să plec la mare pentru două săptămâni. În plus, mergeam de trei ori pe săptămână la HydroShape, o bicicletă subacvatică unde pedalatul se îmbină cu hidromasajul. Toţi acei aburi şi gândul că pentru două săptămâni valurile şi apa mării îmi vor inunda extensiile de gene fir cu fir de nenumărate ori pe zi m-a făcut să mă gândesc serios la a suprapune pauza de extensii de gene fir cu fir cu vacanţa.

Mergeam la întreţinere la fiecare trei săptămâni şi genele mele erau întotdeauna impecabile. Raluca, stilistul meu de extensii de gene fir cu fir, a fost încântată că vreau să fac această pauză – exact cum “scrie la carte”. Nu trecuse un an ce-i drept, ci doar nouă luni – dar momentul era perfect.

Momentul adevărului – scoaterea extensiilor de gene

Tot Raluca mi-a spus că s-ar putea să mă reobisnuiesc greu cu aspectul ochilor mei fără extensii de gene şi că primele câteva zile vor fi mai dificile.

Hai să îţi spun cum a fost în cazul meu, în ziua în care mi-am scos extensiile de gene:

– genele mele erau la fel de dese ca atunci când m-am dus pentru prima aplicare.

Extensiile de gene fir cu fir nu afectează genele, dacă produsele pe care le foloseşte stilistul tău de gene sunt de cea mai bună calitate. Eu am optat pentru Extreme Lashez şi rezultatul a fost chiar acesta – gene intacte dupa nouă luni de extensii de gene fir cu fir. Damage zero.

extensii de gene fir cu fir pauza 9 luni
genele mele erau mai puţin curbate decât la început.

Este normal, din cauza greutăţii extensiilor de gene fir cu fir. Eu am purtat extensii de gene fir cu fir 2D, lungime 12 la început şi 11 după ce mi-am făcut bretonul. Deci, timp de nouă luni, genele mele au făcut un efort destul de mare şi au obosit. Nimic ieşit din comun. După aproximativ o săptămână curbura lor naturala a revenit la normal, deci acest efect nu este permanent.

genele mele păreau mai scurte, pentru că erau tocite la vârfuri.

Este normal să se întâmple aşa, pentru că până la urmă este vorba de un fir de păr. Structura lui este asemănătoare cu cea a podoabei capilare, iar uzura vârfurilor este normală, mai ales în cazul purtării îndelungate a extensiilor de gene fir cu fir. A durat tot o săptămână, aproximativ, până când vârfurile s-au fortifiat.

Concluzia?
Am gene la fel de dese ca înainte, la fel de sănătoase.

Detalii tehnice

Scoaterea extensiilor de gene nu ar trebui să doară, genele nu se smulg. Pur şi simplu extensiile fir cu fir se dezlipesc cu o soluţie specială. Acestea cad fără să afecteze genele naturale, fără să le rupă sau să le strice.

Pe mine scoaterea extensiilor de gene nu m-a costat nimic, dar fiecare specialist poate aborda această proedură diferit.

În perioada următoare am jonglat cu mai multe produse pentru creşterea şi fortifierea genelor, însă nu am făcut un tratament complet cu nici unul, pentru că nu am simţit cu adevărat nevoia. Există, totuşi, soluţii cu adevărat eficiente, cum ar fi serul special de la Talika.

Foarte puţini oameni au remarcat că mi-am scos extensiile de gene fir cu fir. Acum, genele mele naturale sunt atât de lungi şi dese încât oamenii mă întreabă dacă am extensii.

extensii de gene fir cu fir pauza dupa un an
Pauza de extensii de gene prinde foarte bine. M-am îndrăgostit de câteva formule noi de mascara şi am descoperit şi o tehnică nouă de aplicare a mascarei pentru machiajul de zi.
Cu alte cuvinte, pauza aceasta a venit cu multă inspiraţie, iubire şi apreciere de sine.

Şi cu siguranţă cu şi mai multă apreciere pentru Raluca, stilistul meu de extensii de gene fir cu fir, cea care a avut grijă de genele mele şi s-a asigurat că vor arăta perfect, şi cu extensii şi fără.

Tu ai făcut pauza după un an de extensii de gene fir cu fir? Cum a fost experienţa ta de scoatere a extensiilor de gene fir cu fir? Ai folosit produse speciale după? Cum arătau genele tale? Împărtăşeşte experienţa ta cu mine şi miile de femei interesate de acest subiect, lăsând un comentariu mai jos!

Poţi citi şi despe experienţa de debut cu extensiile de gene fir cu fir, aici.

Yours,
Mariana Romanică

Save

Save

Save

Comments

comments

Te-ar putea interesa

Comenteaza